Till Svärföräldrarna


Detta inlägg är tillägnat mina svärföräldrar och är bilder från min fasters 40 års fest nu i somras.
Temat va Michael Jackson och nedan följer nu bildbevis:

Min pojke och min lillebror som Jackson Five

Min Pojke som Tito Jackson

Jag som Michael jacksons apa, också kallad Bubbles

Tito Jackson och Bubbles

Thriller zombie, också kallad pappa

Kramar!

Förlust


De blev förlust idag, stor förlust men de gör ingenting, vi tar nya tag :)
och vi vet numera va det är vi behöver öva på också, så lärorikt var de minsann. 
Dessutom har ja världens sötaste lag:


Så nu har ja precis kommit hem, glömde dock mina skor där och nu kanske ni undrar hur de gick till, men hade med mig träningsskor för att kunna bolla med tjejerna och de tänkte ja ju inte över sen eftersom ja inte behövde byta om när vi skulle gå, så glömde de, vilket gör mig lite ledsen!

Men har tagit kontakt med de som arrangerar de och hoppas de kan hjälpa mig med att skicka dem eller något så är de ju bara att betala frakten, vi får hoppas, de är nämligen ett par väldigt bra skor, så måste ha dem :)

Nu är min pojke på fotbollskamp och utanför går de massa små demoner och tigger om godis, än så länge har ingen knackat på här, försöker ha de så mörkt jag kan så de inte skall tro ja är hemma :) Elaka Malin!
men blir nog lite mat när pojken kommer hem och sen blir de att planera och förbereda veckan, lägga upp lite mål, betala räkningar mm, rolig söndags syssla med andra ord.

Ha en super fin kväll så hörs vi!

Kramar

Inget frukost sug


Idag vaknade ja av att klockan ringde, dags att gå upp för att göra sig klar för dagens aktiviteter.

Tog en dusch, städade undan lite i badrummet och hittade fram kläder att ha på mig, kläder som måste kännas sköna eftersom de blir en lång dag och en lång biltur, kläder som man måste kunna röra sig i eftersom ja hjälper till under uppvärmningen och lägger till dem och dessutom kläder som måste se ganska ok ut eftersom de faktiskt är viktigt att ja känner mig fin. Resultat blev; svarta mjukisbyxor från Only som är inhandlade hos min Eline som extra jobbar på en klädbutik, upp till har ja ett puma träningslinne som är svart och grå mönstrat och som tjocktröja blev de en grön Kari Traa tröja som ja fått av min tante, anledningen att denna blev perfekt är att den har dragkedja och luva och de bara älskar ja :)

Men lust på frukost de hade ja verkligen inte, och inte hade vi något gott hemma, så lite svensk yoghurt med flingor sitter ja och försöker tvinga i mig nu. skall skynda mig så ja hinner inom närbutiken här nere och köpa med mig lite smått som ja kan ha under dagen, brukar vara ganska dålig på att äta under turneringa, men som tur är så har de ju en kiosk där ( brukar ha) så får säkert köpt något där i värsta fall.

Här skiner solen, min pojke ligger fortfarande och sover och ja skall nu bege mig ut i kylan, så jag önskar er alla en underbar dag och så hörs vi i kväll!

Kramar

Djur

Nu kan man säga att helgen nästan tar slut för mig eftersom de är Volley hela dagen i morgon, kommer nog va sjukt sliten, men samtidigt så har de så mycket energi dessa små att de ger mig nog mer än va de tar.

Och så känns de bra att ställa upp, de är inte så många som hjälper till och tränar numera, och bara i den gruppen ja har är de 20 st, tänkt om ingen kunnat träna dem? Så ja försöker tänka så isället och så har ja ju kvällen i morgon och nästa helg så skall ja bara vila och ha de bra, så då blir de lita lättare att denna helgen blir så "kort"

Nu ikväll har vi sett på film och myst i soffan, vilket egentligen de vi har gjort hela dagen, man kan med andra ord säga att de inte skett mycket hos oss idag, men lite effektiv har man fått vara, har fått tvätta 2 maskiner och plockat undan lite smått, har också städat upp lite bland korten här på min blogg och fixat myepisodes, skall återkomma på måndag och visa hur ja ligger till och förklara va de är för er som inte vet :)

Tänkte jag skulle visa er lite varierande djur som ja känner eller har kännt, de är alltid kul tycker ja, speciellt om man älskar djur :)

Här följer några djur


Detta är ja och en väldigt söt ödla som heter Chorizo.

Detta är min kompis otroligt coola och söta hund, Millhouse som äter på en lite mindre trevlig hundleksak :)

Detta är Tobbe, katten till våra grannar och gissa om han är mysig

Detta är en humla som vi hade på vår balkong i somras. Han/hon såg så ledsen och klen ut, så flytta över "den" till våran blomma och gav den en socker bit, men så började de regna och eftersom ja sparat till min egna bar sen ja va liten, hade ja gått om coktailparaplyn på lager, så min lilla humla fick ett och vinklade den också så inte vinden skulle blåsa rätt på honom ( ja tror de va en kille) :)

Läskiga kossor utanför grinden vid min pojkes sommarstuga.


Mitt nya favoritdjur, en liten underbart söt vessla som var så himla nyfiken och galet snabb, men ja blev kär, så nedan kommer en bild till :)
Har ni sett något sötare?

Mjuk, stor och väldigt kramgo bamse som vänner till min pojkes familj har.

Jag och min Bamsebjörn igen.

Matar väldigt vackra hästar

Detta är min hund, eller egentligen inte min utan min Tantes, men ja passade henne de första månaderna och kommer alltid ha ett väldigt starkt band till denna sötnos, min hund, Dali :)

Har ni sett vilka söta små svanungar?

Nu kommer lite kort från Dyreparken i Kristiansand, detta är mina småsyskon och en väldigt fin liten getunge

Tro de eller ej, men denna giraffen heter faktiskt Malin :)

En lejonhona :) måste själv säga att ja är nöjd med denna bilden.

Här ser ni en bild på en lejonhane som hoppar upp efter ett köttstycke.

Herr Nilsson apor, dessa är så otroligt roliga och man får gå in till dem och så är de lösa, så har man tur så hoppar de och sätter sig på dig :)

Detta är sista bilden och den är på en ursöt katt som heter eller hette Wilma.
Wilma tillhör mina grannar och försvann i somras. Hon är mycket saknad!

Det finns många mer djur än detta, ni har ju sett mina fåglar Pim Pim och Madame, eller i alle fall PimPim, men de kommer få många egna inlägg i framtiden. Vi har 3 vackra Border Collie hundar (en är blandras) och även de kommer få eget inlägg , och så har vi min mormor och morfars tre väldigt söta hundar som ja tyvärr inte hittade något kort på och så klart min andra tantes hund Cairo!

Så djur, de älskar ja, längtar så tills ja får en egen hund, verkligen! längtar, längtar ( nej ja har inte bestillt någon så ja kan få längta ett bra tag) :)

Nu är de natten vet jag och jag skall ställa om klockan :)

Ha de toppen!
KRAMAR

Beck-Levande Begravd


Så ikväll blev de ännu en svensk film och eftersom vi har brist på Wallander så bestämde vi oss för nya Beck filmen

Titel: Levande begravd

Prod år: 2010

Skådespelare: Peter Haber, Mikael Persbrandt

Handling: Personer hittas levande begravda och en klar koppling mellan offrerna verkar de inte finnas. Eftersom polisen lutar åt att gärningsmannen är en sadistisk serimördare går Martin Beck ut i media för att försöka få mördaren att ta kontakt, något som omedelbart sätter hans liv i fara.

Omdöme: Jag tyckte de va en helt ok film, spännande och med en röd tråd, saknade dock lite Gunvald Larsson som för mig är lite av anledningen till att Beck har en så stor samling bland mina DVD filmer. Men i de stora hela var de helt klart en se värd film, jag tycker nog bara att de hade varit mer intressant med ett mer komplicerat fall, med andra ord regeln; kvalitet istället för kvantitet.

Betyg: 3/6


Bones S.5


Gud va tiden går fort, apropå tid så måste man komma ihåg att ställa om klockan inatt och för mig känns de extra skönt med tanke på att jag skall iväg och spela turnering med u15 i morgon.

Idag har ja inte gjort ett piss, jag har sett klart på Bones S.5 och bara slappat, väldigt skönt men också ångest laddat för en tjej som mig som alltid måste ha saker gjort och alltid måste ha de perfekt och hellst ligga 10 steg före, även om allt var klart så hade ja fortfarande haft ångest, och man hittar alltid en anledning att ha de, kanske ja borde köpt julklappar, eller så borde ja har pysslat ett väldigt fint födelsedagskort till min pojke som fyller år nästa år, alltid finns de något som man borde göra.

Men som sagt, idag blev de ändå Bones


Och för er som ser den, läs inte här, men som  vanligt så kan de inte bestämma sig om de skall vara tillsammans eller ej, så säsongen slutade med att de gick åt varsitt håll, skall vara borta ett år och sen komma tillbaka, förhoppningsvis!
varför är de så att alla serier ja ser slutar så olyckligt, ja gillar de inte, kan ingen göra en lycklig serie, ingen får rätt person i slutet enligt mig. Enda lyckliga slutet är ju One Tree Hill med Peyton och Lucas, så kanske finns de hopp ändå! :)

Nu vet ja inte va jag skall hitta på, blev pizza till lunch ,men börjar blir lite smått hungrig igen, så får hitta på något mer :)

hörs sen :)

Kramar

Kick-Of


Godmorgon och trevlig lördag till er alla, ute är de grått och kallt, men inne i vårat vardagsrum är de varmt och de levande ljusen i fönstret ger ett vackert ljus.
Min skatt är iväg för att se om han kan köpa pizza åt oss, finns en lite lyxigare restaurang som har så otroligt god pizza, så är den öppen blir de därifrån. Mozarella, parma och ruccolasallad :)

Men nu kommer redogörelsen över gårdagen som var helt underbar, dock blev de otroligt lite kort och de har ja lite smått ångest över, men samtidigt så är minnena mer värda ändå!

Allt började med att jag var tvungen att jobba lite extra på jobb, så blev ganska stressad för att hinna hem eftersom ja bor en bit bort, och våran förfest var mellan 16-19 och hemma var ja inte förren 17.30.
Men ja hoppade in i duschen, fick tagit på mig alla kläder, fixat håret och sminkat mig, så jag var på väg in vid 18.15.
På tåget märker ja sen att mitt minneskort i mobilen saknas, de satt så klart kvar i datorn, så i ren panik hann ja springa inom Klas Ohlsson och köpa ett nytt så ja i alle fall kunde få ta ett kort.

Sen så skulle man hitta till förfesten för att kunna sällskapa bort till festen och efter mycket om och men så fick ja en hjälp av en som skulle visa vägen, men på vägen dit så träffade ja några som kom därifrån och skulle till själva festen, så följde med dem och anlände så sen vid Posthallen som de hette. Otroligt vackert, men facklor och fördrink och väldigt väldigt magiskt inne, temat var nämligen 30-talet, så dukningen och stilen var helt magnifik.

De blev också serverat middag

Förrätt:
Langbakt öring med blomkålskräm och grönt

Huvudrätt:
Ankbröst med pumpa, karameliserad lök och spännande pasternak- och potatisfondant.

Dessert:
Vit och mörk chokladterrine med hallon

Allt smakade väldigt gott, men min favorit var faktiskt ankbröstet, det var en ny upplevelse och en väldigt positiv sådan, och de ja nog inte kommer äta igen är väl kanske blomkålspure och eventuellt inte öringen :)

Under middagen var de också underhållning, en revy som utfördes av ansatta och lite små roliga inslag samt dans och musik.
Till maten serverades de vitt respektive rött vin och för mig blev de enbart vitt, då de är de enda jag gillar!

Sen kom de roliga, klockan hade blivit 23.30 och de var äntligen dags för dans, så då började vi dansa till ett livband som sjöng och spelade och där stod ja väl tills klockan blev 2 och sen var de dags för lite Coca-Cola så att ja kunde få lite socker och energi, för jag kan lova att jag var trött och sliten och fötterna, de verkligen värkte! :)

Strax efter 3 så hämtade min pojke mig och så bar de av hem till en underbar säng, men kvällen, den va toppen och de va mycket bättre än ja kunnat föreställa mig och min klänning den älskar ja.

Så idag blir de Pizza, film och en massa massa mys med min Pojke!

3 små bilder följer i alle fall :)

Här sitter jag vid middagsbordet
2 väldigt glada tjejer på våran första Kick-Of
Här har ja fäst en pärla i håret, de låg på bordet som dekoration och jag knöt fast några i håret och måste säga att de va ganska fint, tror man ser de på de översta kortet också :)

Nu skall ja mysa lite, men återkommer under dagen!

KRAMAR

Harry Potter and the deathly hallows part 1

Jippi!

Så har lilla malin fått biljetter till premiärdagen för nya harry Potter filme, och till min pojkes stora glädje så får han följa med :)
Kanske skall vara lite snäll och nämna att han faktiskt verkligen INTE gillar Harry Potter, men vad gör man inte för de man älskar :) Tack söta!



kramar


Fredag igen.


Så då har fredagen kommit ännu en gång, blir lika glad varje gång och idag är de ju ett snäpp bättre, för ikväll mina damer och herrar är de äntligen dags för Kick-Of med jobbet!

Så dagen idag är kaos fram tills att vi skall fika med min kladdkaka, efter de är de möte och efter de handlar de bara om att ta sig hem fortast möjligt och så är de extrema makeover som gäller :)

men tills vidare så tänkte ja bara lägga ut en bild på en tårta som ja fick när ja fyllde 18 år :)
de va min tante som fixat den åt mig :)


Min 18 års tårta :)

Och här kommer en bild på en tårta som ja bakade när min svåger tpg studenten, det skall föreställa en innebandyboll, gjorde nämligne en innebandy plan och så en boll :)



Kramar! :)


Kladdkaka


Så nu är ja äntligen tillbaka här och skriver igen, vilken dag, de har verkligen gått i ett.
Först ett 3 timmars långt möte på morgon på jobbet och sen kaos i inboxen och efter de så gick all luft ur mig, jag fick väldigt ont i huvudet och de var några otroligt tunga sista timmar på jobbet..

Men vid 4 fick ja åka hem och allt som skulle va gjort va gjort, vilket alltid känns väldigt bra, hann dessutom med mitt tidiga tåg, vilket alltid är positivt, skyndade mig sen till HM där ja köpte 3 olika par strumbyxor, och nu efter mycket om och men har ja bestämt mig för vilka jag skall ha. Egentligen ville ja inte ha några alls, men de blev ett måste, de är ju trots allt vinter.

Direkt efter de åkte ja och sola i 18 minuter, ser ingen skillnad, men de kanske gjorde de lilla extra, va vet ja?

Så var de hem, min skatt lagade middag medan ja bakade kladdkaka, och OM ja bakade, herregud säger ja bara, de blev väl  6 smetar, tur att de är ganska lätt :)

Mitt recept på enkel smet är :

2 dl mjöl
3 dl socker
2 ägg
1 msk vaniljsocker
3-4 msk kako
1 dl smält smör

och sen är den klar :)
Jag brukar vispa ägg och socker, sen vänder ja i de torra ingredienserna och så tar ja de smälta smöret till sist!

Här följer lite kladdkake bilder :)



Jag har också hunnit med att prova ut kläderna tills i morgon, är inte så nöjd med skorna eller tröjan/koftan som ja kommer ha, men hitta inget annat och blir nog bättre i morgon när ja har sminkat mig och fixat håret.

Dessutom har ja städat nästan hela köket (detta gjordes paralelt med bakningen) så har ja plockat fram nästan alla saker inför i morgon dagen, har nämligen väldigt ont om tid innan ja skall på förfesten med jobbet och ja tar lång tid på mig när ja skall bort, inte för att ja sminkar mig så mycket, men mer för att ja älskar att ha god tid på mig, pyssla med allt möjligt, fixa håret i lugn och ro och allt sånt, kanske måla naglarna framför ett serie avsnitt osv, men det blir de inget av i morgon, icke sa Nicke!

Nu är de snart natten, eller de är egentligen de nu, skall bara få fixat de sista sakerna. I morgon vet ja inte hur aktiv ja kommer vara, men försöker :)

Sov gott och dröm sött!

Kramar!

Himmel och hav!

Shit idag har de gått i ett, kurs halva dagen och så kommer man tillbaka till en nedbombad mailbox, jag säger bara, Panik!! :) 

Men nu skall ja få i mig lite lunch hade ja tänkt och sen så släpper de faktiskt biljetterna till Harry Potter i morgon :) Så ja längtar, hoppas nu bara min pojkvän är duktig och skaffar biljetter till mig :) 

Men ja får återkomma senare, ja  har aldeles för mycket att göra för att lyckas skriva något bra :)

kramar


Natten


Nu är de natten, jag har precis kommit hem från träningen och har också hunnit ta en dusch och fått i mig lite kvällsmat! :)

Vill bara säga att ja har underbara tjejer i mitt volleybolllag, de är snälla, söta och helt underbara, här följer lite kort från en turnering vi var på

Uppvärmning inför matchen
Pep-talk inför matchen
Skjetten Volleyboll In Action
Söta Kathrine blockar :)

Hörs i morgon!

Kramar! :)

Lillebror


TRÄNING!!! :)
Låter mer glad än jag verkar, men får hoppas att min positiva energi snart kommer tillbaka!

Tänkte bara hylla min lillebror!
Detta är från i somras, han skulle sova i vår säng för andra natten och vi visste att vi var tvungna att göra något åt den sömnlösa natt vi haft..


Hörs sen!

Kramar

Design


Så då har man kommit igång med bloggen, jag skriver, ja tycker de är roligt, och min familj och mina vänner kan hålla lite koll på mitt liv och man kan träffa nya spännande människor!

Så nu när den delen är avklarad så är den svåraste delen kvar, ialle fall för mig! :(
jag är nämligen inget data snille, jag kan inte alla koder och jag vet inte vad man skall göra för att få de fint, och de värsta är att jag än så länge är väldigt ointresserad av det!

Men på något sätt så måste ja ju få till de, för ja måste ha en framsida som ja så fint kallar de :) jag måste ha en bild på min blogg och ja måste få hjälp med att fixa det, MEN ja måste också lära mig de samtidigt så att ja kan byta den när ja vill och inte vara otroligt beroende av någon annan. Frågan är nu bara hur?

Och inte bara hur, men va skall ja ha där? jag har ju inte de finaste korten på mig och ja vet ju inte hur man klipper ihop och klistrar så att de blir så där fina som de blir på många andras bloggar, de skall inte vara lätt de märker man! !

Så just nu tänker ja bara.. HJÄLP!!! ;)


Wallander - Bröderna

Igår blev de Svensk film igen, och som ni säkert kan gissa så var de den 3 filmen i serien :)
Titel: Bröderna

Prod år: 2005

Skådespelare: Krister Henriksson, Johanna Sällström och Ola Rapace

Handling: Ett par hittas brutal mördade hemme på sin gård. De visar sig att kvinnan blivit torterad och våldtagen samtidigt som mannen tvingats se på.
Ytterliga mord sker och polisen verkar stå maktlösa medan en seriemördare går lös i Ystad


Omdöme:
Jag tyckte att den hade potential och bli bra, men alla hemsketer tog storsta delen av filme och upplösningen var så kort att de var aldrig riktigt spännande och de va lite av en besvikelse för mig! Men den var mycket bättre än byfånen så ja har fortfarande tro på Wallander! :)

betyg : 2/6





PS: kan ju också berätta att ja nu bestillt nästa filmerna i Wallander, så de kommer väl om några dagar!
Kramar! :)

Morning


Det är inte lätt att hinna med allt här i livet, undrar hur de som är "riktiga" bloggare hinner med de, men poängen med riktiga bloggare är kanske att de inte har mycket till annat jobb? eller?

Jag har ialle fall haft massor att göra på jobbet och som vanligt har ja klagomål på NSB, idag så var tåget sent, nte mer än 7 minuter, men 7 minuter till jobb och hem blir ju över en timme i veckan, så därför skriver ja ner alla sena tider och så kommer klagobrevet sen!

Idag va de mer passagernarna som irriterade mig, för eftersom ja har hittat min nya vagn, stilleavdelingen så har ja nu blivit lite av en gamal tant som klagar på att man pratat för högt i tex biblioteket, de skall nämligen vara tyst där och är man duktig och följer reglerna, så blir man väldigt arg på de som inte gör de:
2 hade mobilen uppe, tjejen brevid mig hade mp3 och eftersom de är helt tyst så hörde alla va hon lyssnade på, en hade dator med sig och 2 stod och pratade väldigt högt mellan de två stille vagnarna och eftersom de inte kunde  sluta veva på armarna när de skulle prata så öppnades också dörrarna hela tiden!
Så jag var nära på att få en sammanbrott och skrika på alla ,och ni vet själv hur de är, har man börjat irritera sig så är de svårt att sluta!
så min morgon skönhetssömn förstördes totalt, ett stort tack till de specifika personer på tåget i morse, tack så jätte mycket!!!

Annars är de som sagt fullt upp på jobb, och har lovat att baka tills på fredag, dumma malin ,typsikt mig att lova massa saker och så behöva stressa :) men tänker kladdkaka, de är ja expert på, kan göra de fort och så tar ja bara med mig de i påsar så slipper ja massa saker med mig hem sen.
men frågan är hur mycket man skall baka? vi har ju en liten avdelning på kanske 10, som sitter brevid en annan avdelning på 10, som sitter brevid en annna osv, så vi är ju ganska många, på hela företaget är vi ca 450 och på denna våningen som ja sitter kanske 200, de blir en massa kladdkaka, haha, så ja får se, gör kanske 3 satser först och så delar ja de i små bitar, så får vi se! :) men blir mysigt, gillar ju att baka och dagen innan kick of kan de va bra att tänka på annat :)

idag skall ja träna och de längtar ja till, eller längtar och längtar är fel ord eftersom man blir ganska trött på att ha lite tid hemme, men jag måste träna idag, så de är bara att ta tjuren i hornen som man säger :)

Vi hörs under dagen!

Kramar! !


klänning? Check :)


Jag har köpt en klänning!!!
Jippi Jippi Jippi!!!

De blev klänningen från Odd Molly och jag tycker den är jätte fin! :)

Den heter: sexton Strap Dress och ja är väldigt nöjd :) Tänker att den kan användas till mycket i framtiden, inte bara på en fest! :)
Inhandlad på Eger i Oslo

Denna svarta väst köpte ja mig, den är i kaninpäls ( jag vet, Fy fy) men jag har velat ha ett pälsplagg, men har aldrig vågat och aldrig tyckt ja passat i det, eller de har alltid varit för mycket, men denna var perfekt i storlek och färg och allt!
Inhandlad på: Riccovero

Så dagen var lyckad och nu skall vi se på film och de känns som en underbar avslutning på en dag som var 100 gånger bättre än igår!
Korten på balklänningen får dock vänta lite eftersom jag har lagt upp alla skivorna med kort på vinden och de orkar ja inte ge mig på jakt efter nu!

Ha de bäst!

Kramar/ Malin

Tofflor


Hej igen!

Glömde ju berätta att ja faktiskt köpte mig ännu 1 par till tofflor!

jag har ju ett par rosa sedan innan, men de är väldigt slitna, nästan alla päls inne är borta och rosetterna har trillat av och så har de gått hål på moccan på ena tån och sulorna är väldigt smutisga!
Så köpte ju ett par nya bruna och så har ja inte vågat änvända de för är så rädd att de skall gå sönder och är väldigt sällan ja hittar bra tofflor, för har nämligen problem med foten, så går snett på något sätt, så tofflor som inte är väldigt stabila eller väldigt platta funkar inte på mig!
och vill inte ha höga tofflor, utan vill ha de lite låga som ballerina!
hittade ett par sjukt snygga från UGG,  men förstod snabbt att de va aldeles för dyra för att våga ha hemma, jag skulle förstört de fort eller varit för rädd att använda de, så igår köpte ja ett par svarta!

så nu har ja de rosa om ja tex skall laga mat eller städa eller sånt och så har ja de svarta när ja är lite mer försiktigt och även de bruna ja har! för nu sliter ja inte på de så snabbt och så har ja de ett tag till så ja slipper stressa med att hitta nya sen :)


Den svarta som ja köpte igår :)

De bruna ja köpte i Strömstad



De rosa som ja köpte förra året!

Med andra ord jag har tofflor och ja lovar härmed min pojke att fram tills de att ja bara har 1 par kvar inte säga
- Jag har inga tofflor att ta på mig! För nu har ja det :)

Materialet är följande :

Ovandel: Mocka
Foder: Fårskinn
Sula: Läder

De är från svenska märket Shepherd och jag har inhandlat alla mina på Nilson, även de svensk, men finns numera i Oslo också!

kramar!



Hej på er!


Godmorgon, eller god lunch som man kanske säger!
Har varit en stressad morgon, så detta är första paus ja har!

Jag vill bara börja med att berätta om min morgon! Sov lite för länge så fick stressa till tåget, men när ja kom fram så såg ja att de va 5-10 minuter väntetid, de kan inte stå 5 eller 10 min så man kanske kan stå inne i värmen tills de kommer ? ( jag måste nämligen va säker på att ja kommer med tåget, så kan inte gå när de kommer, måste redan stå där)

Men tåget kom och ja hoppade på det på stilleavdelingen vilket betyder: Ingen mobil, Ingen PC, Ingen musik och Inget prat och så är de mycket mörkare och gardinerna är neddragna!
Där hitta ja en plats och så lutade ja mig tillbaka och njöt av tysnaden och jag tom somnade, så jag hade inte den minsta önskan om att gå av tåget, kunde gått kört vidare till skien ja! :)

När ja sen stod och vänta på bussen visade de sig att alla var sena och till min ilska så skedde följande: Först stod de Buss 24 - 2 min, 2 minuter senare så står de buss 24 - nå, bara för att sekunder senare ändras till Buss 24- 2 min. Och så höll de på i ca 10 minuter,vilket också irriterar mig, för hade de bara stått 10 minuter med en gång, så hade ja kunnat gå in i butiken för att värma mig och kanske köpa något!
Så säger GRRRR för lokaltrafiken idag!

Annars så skall ja nog till stan idag igen och köpa mig den Odd Molly klänningen ja hittade igår, är fortfarande lite osäker och den blir inte alls så som ja hade tänkt mig, men samtidigt så är de massa pengar de handlar om och ja tror och vet  att ja har mer nytta för en fin klänning från Odd Molly som kan användas som partyklänning och vanlig klänning än va jag har för en till balklänning!
Desstuom har ja en mormor som är sjukt duktig på att sy, så hon kan fortsätta sy fina balklänningar till mig istället, de är mycket mer värt att lägga pengar på hennes konstverk än på något massproducerat plagg som de överprisat!

Så håll tummarna för att ja blir fin i min Odd Molly och lite positivt är de väl också att ja stöttar de svenska märkerna :)

Så blir de idag, eventullt middag med min pojke på stan, de återstår att se va vi gör där, eller rättare sagt, de är upp till honom!!

Ha en fin dag så hörs vi snart igen, skall se om ja inte kan lägga upp kort sen på min balklänning, så ni får se på den, de va verkligen otroligt vacker, och är i siden och gjord av väldigt många meter tyg samt handinklädda knappar som täcker hela ryggen, med andra ord, ja tror ja måste hitta en bild och visa, men de kommer i kväll!

Kramar



Hatar klänningar


Jag hatar att handla när man inte hittar någon som man vill ha och samtidigt så vet man att man verkligen måste ha det.
Jag skall på fest, så måste ha en klänning, de är en Kick Of med sån lång middag och allt, så man måste ha en ganska ok klänning ju.

Jag har varit i stan hela eftermiddagen, gått i alla butiker och inte hittat någon fin..
eller ja hitta en Odd molly klänning i sista affären men jag kan inte avgöra om den är tillräckligt fin, om den är lite för nattklänningsaktig eller om den är för urringad :(
massa svåra frågor och ja blir stressad!

Så mådde så illa att de blev ingen volleyboll idag, vilket stressar mig för ja ville träna och ja skulle egentligen tränat tjejerna, men bara för att ja stressar så så blev ja illamående och kunde inte träna utan fick bara åka fort hem och lägga mig!
Får hoppas träningen på onsdagen blir bättre :) missar träningen på fredag med, men hela nästa vecka skall ja vara duktig!

Nu skall ja försöka lugna ned mig! vila en massa!

kramar!

Wallander - Byfånen

Igår blev de en till svensk film, andra Wallander før att vara mer specifik.

Titel: Byfånen

Prod år: 2005

Skådespelare: Krister Henriksson, Johanna Sällström och Ola Rapace

Handling: Stadens byfåne går in på banken med en bomb fastspänd på sig och kräver att en viss summa pengar skall överföras till ett konto. Till en början tar ingen honom på allvar men efter ett tag inser polisen att detta faktiskt kan röra sig om en äkta bomb.
Frågorna är nu bara varför? vilka fler hemligheter döljer sig? samt vem är hjärnan bakom själva planen?

Omdöme: Jag tycker tyvärr är de var en ganska dårlig film, den var inte speciellt spännande, inte speciellt svårt att lista ut och helt enkelt inte vad jag hade förväntat mig efter att ha sett den första filmen, så måste säga att ja är besviken. Får hoppas att resterande är bättre!


betyg: 1/6


Dagens lunch


Så har man precis ätit lunch, och eftersom de inte finns så otroligt varierande mat så fick de bli något ganska tråkigt idag.
Men ja blev så himla mätt att de nu ligger som en stor klump i magen, och de blir man så trött av ju :(
Blev en fralla och så tog ja keso ur salladsbaren och så gjorde jag mig 2 mackor!
va väldigt gott, men de blev lite massivt känner ja nu, lite mer middagsmat kanske än lunch?
Innan hade ja aldrig tyckt detta, men efter att bott i norge och efer att blivit van med lite mindre lunch ( tex macka) så känns de jätte konstigt att bli för mätt mitt på dagen!
De skall snarar va lite för lite och sen lit emellanmål och så en större middag, frågan är nu vad som är bäst?
allt spelar väl egentligen ingen roll så länge man äter lagom mycket av allt!

men som sagt, god lunch, men kanske lite for massiv, kanske borde tagit knäckebröd till eller ost på mackan, något som inte gjorde att de blev så tung för magen! :)

kramar!

V.43

Så var de en ny vecka, de bli väl spännande! Målen är väl följande:

  • Hitta en klänning till Kick-Of
  • HItta resterande saker som behövs till Kick-Of
  • Turnering med flickor 15
  • Ställa om klockan om ja inte mins fel
  • Försöka studera lite


Och de var väl de största ! :)

Men idag har ja en massa att göra, så vi hörs lite senare!

Ha en toppen dag

Kramar / Malin





Grattis Ior


Kom precis på att min pojkväns och hans familjs kanin idag hade fyllt år.
han fyllde nämligen dagen mellan min skatt och hans bror!
Ior va en väldigt söt kanin, som levde många lyckliga år, som sprang lös i huset och ute på sommaren och va kanske inte den mest kramgoa kanin, men han va väldigt söt.

En dag så märkte vi att han hade sår vi örat och ögat och att han tappade hår, vi kollade då upp om man kunde bada honom och de va vad jag gjorde, men efter badet så blev han helt konstig och de va som om han blev lam i bakbenen, i panik ringde vi veterinär som då berättade att kaniner kunde få panik om de blev badade, så vi åkte in till blå stjärnan för rutin så att de samtidigt kunde kolla på såren.
Han hade öroninflemation i båda öronen och i ögat, men fick medicin och de va ju inte konstigt eftersom han var 12 år gammal, men han blev bättre och de va väldigt kul att se.

Tyvärr så gick han bort inte långt efter och de va en sorgens dag, så idag hyllar vi Ior och lägger därför upp kort på våran dag till blå stjärnan i Göteborg!

Älskade lilla Ior, vila i frid!

Man var inte lika mogen i den åldern, men söt de va han ändå

jag, min pojke och Ior har mys

kommer inte ihåg situationen, men verkar som om någon ( kanske pojke) sagt något dumt om Ior :)

Nu blir de film, Kramar i massor!


Dansföreställning

Idag har vi varit inne i Oslo och sett på våran vänn som har haft dansföreställning, hon var verkligen jätte duktigt och då ve super kul att se!
Hennes pojkvän skötte ljudet och även han hade stor talang.
Är alltid kul att få ta del av andras drömmar och intressen och om man aldrig får uppleva de så har man ofta svårt att föreställa sig det och man kan ju inte veta hur bra en person är.
Så de var en väldigt trevlig dag och de va underbart att få lite dans i helgen.

Problemet med mig är bara att ja blir så avundsjuk, ja vill också kunna dansa tex, jag kan aldrig vara nöjd mig med själv.
Jag är aldrig tillräcklig smal, tillräckligt perfekt, tillräckligt duktig, tillräckligt rolig osv, det är alltid något mer som ja borde klara av eller något som ja borde göra bättre och de är en galet jobbig känsla som ja vet ja är långt ifrån ensam om.

så just nu ikväll så skall ja bara försöka slappna av och släppa tankarna lite och så skall ja till coast i morgon och se om ja hittar en fin klänning till min Kick of, så önska mig lycka till!

Snart är de film, betyg och recension kommer ikväll eller i morgon

kramar!

Wallander - Innan frosten


Igår blev de en svensk film, första Wallander filmen av väldigt många.
Titel: Innan Frosten

Prod år: 2004

Skådespelare: Krister Henriksson, Johanna Sällström och Ola Rapace

Handling: Utanför Ystad så upptäcker man först en flock svanar som bränts till döds, och kort efter hittas en kvinna brutalt mördad i samma område.
Poliskomissarie Kurt Wallander och hans dotter Linda, som dagen efter sin polisexamen börjar sitt arbete Ystadpolisen, gör nu allt för att lösa mordet innan fler personer kommer till skada.

Omdöme: Jag tyckte den va väldigt bra och otroligt spännande, men samtidigt så är ja inte ett stort fan av thriller då jag blir så himla rädd och denna va en väldigt mörk film och man fick aldrig en lugn stund.

betyg: 4/6


Godis till frukost!


Det bäst jag vet ( eller något av de bästa så klart) är att äta onyttigt till frukost på söndag morgon, de är helt underbart!
Idag hitta ja ostbågar och godis, men nu håller min pojke på att gör i ordning lite nyttig frukost, Glädjedödare!
Vi skall slappa lite framför tv och sen har vi planer, vad för planer berättar ja lite senare!

Idag blev de en lååång sovmorgon, och de förtjänade vi så de va en bra start på söndagen, och fick städat undan ganska mycket igår, så inte super massa att ta hand om idag.
har satt på ett tvätt och de är ja väldigt nöjd med, så får se vart dagen tar oss..

Men nu ropar min mage på mig, dags för frukost!

Kramar

Första seriekamperna


Idag spelade mitt lag sina 2 första seriematcher, och ja kunde ju inte vara med eftersom ja hade fullt upp med att uppvakta min pojke!

Men första matchen var mot UMBI och den slutade 3-0 i sett till Skjetten.
1 set, 25-18
2 set, 25-14
3 set, 25-22

Andra matchen var mot Holstad och den slutade 3-0 till Skjetten.
1 set, 25-16
2 set, 25-14
3 set, 25-23

Så än så länge leder vi gruppen!

Så vill egentligen bara säga Grattis till mina underbara lagkamrater!!!
och så längtar ja tills nästa match, så att ja kan vara med :)

Kramar!!

Tapas


Vi har ätit tapas och va som är mer intressant är att ja har lagat tapas, helt själv från grunden :)
har fuskat med en del av sakerna men de är helt ok :)

har också gjort menyer som min skatt kunde beställa ut :)

Här ser du min skatt med middagsmenyn, den har en framsida som består av Barcelona och Real Madrid, och så finns de massa tapas rätter som har fotbolls spelare som namn .


Här är drickmenyn, framsidan består av kort på min pojke när han dricker :) valet på menyn är Coca-Cola, vitt eller rött vin, olika sorter av öl, herrljunga cider samt lite drinkar.


Här har ni vårat tapas bord och visst va det fins? älskar färgerna också, mina gröna stolar och mina dukar som är ett tyg ja och mamma köpte för sjukt många år sedan på en utförsäljning på Laura Ashley och som min mormor nu sytt 2 otroligt fina dukar av. På bordet fanns också följande:
  • Chorizo som var stekt i ugn
  • Tomat och mozarella sallad
  • Kokt sparris inlindad i parmaskinka
  • Aioli ( den var färdighöpt)
  • Ostfyllda paprikor ( dessa var färdigköpta)
  • Vitlöksoliver
  • Albondigas ( spanska köttbullar i tomatsås som ja gjort från grunden)
  • Patatas Bravas (skalad, kokt, saltad, stekt potatis som ja gjort från grunden)
  • Sweetchili stekta räkor
  • vitlöksmarinerade kräftor
  • Manchego ( spansk hårdost)
  • Bröd
Till detta drack vi rött och vitt vin och Coca-Cola till malin :)
Så nu är vi galet mätta och de skall bli underbart att krypa ned i soffan och se på första wallander filmen, min skatt fick nämligen de 3 första i present idag :)
så nu blir de en lugn kväll och smälta all den maten som vi ätit, den stora chokladtårtan som jag tänkte göra blev de inget med .. hihi
ha en toppen kväll!!!
Kramar

Min pojke fyller 26 år idag!


Idag blir min skatt 26 år, med andra ord han börjar bli väldigt gammal, och detta älskar ja att påpeka :)

vi har varit tillsammans i 3,5 år och detta är hans 4 födelsedag som ja får vara med att fira.

Första så var vi hemma i Göteborg hos svärföräldrarna och här blev han uppvaktad på morgonen med sång, frukost, tror han fick en ny telefon om ja inte minns helt fel, och själva dagen, ja de va en tisdag.

Andra födelsedagen var en torsdag, och denna firade vi i Oslo med middag och hela grejen, kommer ihåg att ja köpt Xbox och guitar Hero med 2 gitarrer och apropå de så skall ja nog kolla om han inte har lust att spela lite  :) han är dock mycket mycket bättre än mig..

Tredje gången så var de en fredag, och ja kommer ihåg att vi vaknade här i Oslo, i vår nya lägenhet som vi hade köpt och vi hade tagit ledigt halva dagen. Jag packade en kylväska med massa goda saker och så begav vi oss till Göteborg vid lunchtid. Detta året fick han en resa till Southampton för att se Southampton-Leeds live i mars 2010, hade bokat hotell, flyg och buss och biljetten till matchen lyckades vi få tag på, vilket var en stor lättnad.

I år är den en lördag och den började med att ja väckte honom och sa att ja inte gjort frukost på sängen som han alltid annars får, när han sen gick upp så hade ja dukat i köket, morgonens tema är just Southampton, jag hade köpt ballonger på supportshoppen när vi var där, så de hade ja blåst upp, hade på en röd/vit duk och så hade ja lagat en frukostmeny där han kunde välja mellan: äggröra, scones, stekt ägg, bacon, bönor i tomatsås, kaffe, cappuchino, caffe latte macchiato, vanligt kaffe, te och färspressad apelsinjuice.

Nu skall vi slappa lite, men lägger upp lite bilder på hur fint ja tycker att ja hade gjort det :)

kramar



tills vi hörs ha en fin dag!!

och GRATTIS MIN SKATT!!!!!

Taco

Så var fredagen snart slut, och jag är så himla trött!!
tränat i 2 timmar, sen handlat och så hem för att äta fredagsmaten tacos, ville va väldigt gott, taco kan nog inte annat än att vara just väldigt gott.

efter de har vi slappat framför tv:n och nu håller vi på att städa undan lite, så de är fint när han fyller år i morgon!
har inte hunnit pyssla med någon tills i kväll så får ta allt i morgon och hoppas att han vill sova länge :)
går väl upp runt 8 skulle ja tro, eller halv 9 tom :) hihi

Har fått ett stativ till min notebook, vilket gör de betydligt lättare att skriva, den är av märkte HP och väldigt smidig, har tom USB portar på den, skall ta ett kort och visa någon dag!

Nu skall ja sova, god natt och sov gott :)
kramar

Sötast

Fredagen blev med en gång bättre när ja till min glädje fick se dessa kort!

Denna flickan är skönheten personifierad ( tror de är så ma säger de :)

Mina damer och herrar, låt mig återigenfå presentera min Agnes





tack för att du finns!

Kramar


SNÖ!!!!!!!!!!!!!!

Idag är de inte en bra dag, idag är de nämligen snö ute!!!!

Det är inte de att ja hatar snö, jag tycker egentligen de är ganska fint, men snö = vinter = mörker = deprimerande, så av den anledningen är ja inte så himla positiv mot de vitklädda vägarna som ja ser från mitt kontorsfönster.
Snö bidrar också till halka och mer trafikkaos och om ni läste inlägget igår så förstår ni att tex NSB inte behöver mer förseningar.

Idag har ja inte hunnit uppleva så mycket, så vet nog inte helt va jag skall skriva, önskar ja kunde berätta va ja köpt till min pojke men eftersom ja tvingar honom att läsa min blogg så är de nog bäst att låta bli.

Jag måste också hitta en klänning till Kick-Of med jobbet, så tips välkommnas, de skall vara ganska fint klädd, lite gala men inte massa, men en lång fin middag och efter de fest. Jag önksar att ha lite färg, men känner ja mig själv så kommer de sluta med en svart klänning :(
de får inte heller va chans för att den kan bli förstörd, tänk er fulla kollegor med rödvin, då är inte en dyr fin klännig de bästa alternativet! :)

Coast är min absoluta favorit affär, där har de himla massa fint :) men de är en balklänningaffär, så de är dyra och kanske lite för fina klänningar :)

om ni vill in och titta är detta hemsidan http://www.coast-stores.com/

Men ja återkommer sen, idag blir de mycket att göra med de gillar ja, först jobbet, sen träning, sen städa eftersom de måste vara fint i morgon, så slå in presenterna :) låter aldrig någon annan slå in dem eftersom de är så himla roligt att göra fina paket, och så skall ja förbereda maten och lite sånt..
flirtar med axtra med pojken blir de kanske en tur till oslo i morgon för att kolla klänning till malin :) men de får vi se :)

Ha en toppen dag så länge, så hörs vi!

kramar

vilken lång dag

Nu skall ja ta och göra mig klar för sängen, de har varit en väldigt lång dag.
Först förseningarna i morse, sen massa att göra på jobbet, sen stressen på stan för att hitta de perfekta presenterna till min pojke, som ja är rädd inte kommer va de perfekta, är riktigt stressad över de, vill ju verkligen göra de toppen för honom!!

Men fick köpt ett par strumpor till mig, egentligen va ja på jakt efter en mössa och ett par nya skor, men bara för att ja tänkte tillåta mig shopping så hitta ja ju så klart ingenting. Men när ja inte har pengar och absolut inte borda shoppa, då hittar ja massa ja bara måste ha :)

men gick och handla lite mat till helgen också och fick slängt i mig lite chickennuggets till kvällsmat och har slappar lite framför tv, men nu är de som sagt snart natten, blir en låååång helg  :)

Tänkte lägga ut lite bilder från i somras, just denna kvällen så var vi ute och åt middag med min underbara Eline och hennes pojkvän, hade de väldigt bra och lägg extra märke till mina fina ögonbryn som Eline fixade på salong åt mig.
Miss you honey!!!


Jag och min Eline
Eline och Steffen
söta paret :)
Jon, Steffen och Eline
Tackar alla för en underbar kväll!!!
Kramar

NSB

Hej :)

Nsb är norges motsvarighet till Sj och sista tiden så har ja blivit så himla mycket sen, de är alltid någon som inte stämmer, är de inte fel på mitt tåg, så är de fel på tåger framför så att vi ändå inte kan komma fram i tid.
och har nu börjat anteckna ner alla gåner ja är sen, för att skicka in en klagan, en lång klagan.
För som de ser ut i dag så betala ja 1400 kr i månaden för att ta mig fram och tillbaka till jobbet, med andra ord de kostar mig ca 70 kr per dag, och de är en massa pengar och tänkt då att komma sent 70 % av gångerna, de är inte speciellt uppmuntrande! Nästan så att man hellre sitter i bilkö än på de dumma tåget!

Och idag så blev ja inte bara lite sen, ja blev över en timme sen till jobbet!
Mitt tåg fick stopp i romeriksporten, mitt i den långa tunneln som annars tar 10 minuter att åka igenom.
kom en stor smäll och så medelar konduktören att vi kommer släcka ned hela tåget för att försöka starta igen.
och att sitta i ett kolsvart tåg, utan dekkning på mobilen och dessuom i mitten av en tunnel är inte jätte underhållande. Speciellt inte när de kommer tåg förbi i full fart så hela vårat tåg skakade.
kan likna händelsen med att gå  Gasten spökhotell på liseberg.

Tills slut fick vi startat och då frös ja väldigt mycket eftersom de va minusgrader i norge idag och de stängde ju av värmen ocskå..
efter att vi åkt i ca 1 minute så stannnar de igen och samma sker, släcker ner och startar om och några högjuda smällar.
efter mycket om och men kom vi till sentralen, alla som skulle vidare satt kvar och så skedde samma sak och sen så fick vi gå av, för tåget skulle inte gå mer, skulle komma ett ersttningståg, och då var de förs sent att ta ett annat tåg,  eftersom de inte går så ofta till mitt jobb.

så jag fick vänta som en fin flicka och till slut kom de, så kom till jobbet, över en timma sen och detta mina vänner, detta skall ja klaga på!!!!!

Annars så är de bra, klockan är snart 12 vilket betyder att de bara är halva dagen kvar och i morgon är de fredag, och jag älskar fredagar :)

hon kan

Då va man hemma från träningsmatchen, va väldigt roligt och ja måste säga att ja va ganska nöjd med hur ja spela.
Måste uppenbarligen öva mer på mottag, men de kommer, och spänst det har ja faktiskt mer än ja trodde!
jag skall inte skriva något långt inlägg då ja måste hoppa i säng och planera helgen, men här kommer lite bilder på när ja spelar, inte bästa kvalitet kanske, men min pojke lyckades få in lite bra ögonblick :)

Uppställning på egen serv, ja spelar kant och står då på kant positionen längst fram till vänster
Här smashar ja :)
Detta skall vara en block, kommer högt och bra, men måste öva på att täcka mest möjlig yta, med andra ord inte dyka som ja gör nu :)
här skall ja gå på serv och servade till min glädje bra :)
Nu är de natten!
KRAMAR

sliten

Då va snart jobb dagen slut, de har varit en slitsam dag, så va skönt att ta en litan paus nu, inte för att de blir en så effektiv paus när man fortfarande tittar på denna lilla skärmen! :)

nu skall ja snart ta buss och sen tog hem, min pojke skall hämta mig och så skall vi hem och kasta i oss lite mat, skall ju nämligen på träning i dag också, så de blir så lite tid mellan jobb och första träningen dessa dagar.
Men till min stora glädje är de träningskamp idag, mot Spirit damlag. Förra året förlorade vi alla kamper mot dessa och de vann också hela div 3, men har hopp att vi kanske kan slå dem i år, är dock inte i samma grupp, så blir mer att slå dem på poäng och i turneringar!

men de skall bli super kul, får bara hoppas att ja får spela, är nämligen så att ja inte kan vara med på matcherna i helgen eftersom vi skall ha kalas för min skatt, så då vill ju ju inte lämna honom hela dagen. Mitt lag förstår de, MEN de kan va så att de får första chans att spela idag då, vilket egentligen inte spelar så stor roll eftersom vi ananrs är samma som spelar bara att vi byter kanterna, då vi är så många kant :) de enda som är viktigt är att träna upp en som libro och en som kant, egentligen inte träna upp då de är väldigt duktiga bara de att de varit skadaade, så nu måste den som varit kant gå på libro pga av en axelskada och våran gamla libro får då gå på kant, men hon är i sin tur skadad i knät!

massa skador i volleyboll, man måste var försiktig!

mina tjejer tänkte ja dela i tre grupper!
eller först tänkte ja gå igenom lite teori och sen så tänkte ja dela upp de i tre grupper
grupp 1: övar mottag
grupp 2: bollar
grupp 3 : övar på system

är nämligen ensam i dag, och har 20 tjejer, så de är inte jätte lätt :)

Men kramar till er och så lägger ja med en lite bild, som vanligt :)

Denna är på min kompis Johanna, och då tåls de också att påpeka att de är INTE långt kvar till jul :)


Kramar!!!


hur är läget?

Jag undrar hur ni har det? det är onsdag, vilket betyder att helgen snart kommer, så de flesta brukar vara lite gladare idag! :)

själv så håller jag som vanligt på att planera, ja är lite av en planerare, så idag är de eknomin, de är min pojkes födelsedag, de är hur städningen skall läggas upp denna veckan, vad vi skall göra i helgen, träningen med mina småtjejer ikväll etc. Med andra ord: De finns alltid en massa att planera!

Jag har inte så mycket fantasi idag, så tänkte bara lägga med lite bilder från min idrottsdag med jobbet!


Skuter prickskytt, och eftersom ja är så himla dålig på att blunda med ett öga, rättaresagt, jag kan inte. Så fick ja försöka hitta en alternativ lösning :)


jag och en kollega va snabba på att padla, men vi visste inte riktigt hur man skulle styra :)
men så fort vi lört oss de så tog vi ikapp nästan alla andra kanoter :)

Kramar!!


snart är de natten

Nu har min skatt kommit hem från träningen, han har spelat fotboll, så duktig och tränar en massa :)
jag fick precis sms av min tränare och de verkar som om vi skall ha träningsmatch på volleybollen i morgon, super super kul!!

idag har ja inte gjort så mycket som ja hade tänkt, ja har slappat framför Bones, tagit en låång låång dusch och så har ja pysslat med min pojkes födelsedag..
har fått gjort lite, fortfarande en massa kvar, hur skall jag hinna innan lördag, för de är den dagen som min pojke skall firas.. spännande spännande!
men man blir stressad, man vill ju få de fint!

Så kvällens minne är från i somras, midsommar för att vara mer exakt, för idag vill ja fira att ja har en helt underbar pojkvän, eller för att vara lite mer korrekt så är han väl min fästman :)

Jag i midsommar
midsommar bordet
jag och min skatt
kärlek
:)
jag vid vårat midsommarbord
En av 2 buketter som ja fick
min andra blombukett som ja fick :)

underbar midsommar, helt underbar!

KRAMAR / Malin

kl är halv 11

Hej!

Nu var de ny dag igen! Gårdagen gick som ni förstår väldigt fort eftersom ja inte hade möjlighet att skriva så mycket! :)

Jobbdagen bara försvann, de va så otroligt mycket att göra, inga pauser, ingen lugn och ro, bara massa huvudvärk pga av att ja stirrat på två dator skärmar hela dagen lång..

Resten av dagen gick minst lika fort, först buss, sen tog och till skillnad från tåget på morgonen så fick man faktiskt plats, och för er som inte vet de så kan ja medela att lokaltåget på morgonen är så FULLT, jag räknande personerna på ett ungefär och de va ca 150 människor på 47 sittplatser, helt omänsligt frågar du mig.

Men jag kom fram och min pojke mötte mig och så var de att skynda sig hem och laga mat eftersom ja bara hade ca en halvtimme på mig innan ja skulle iväg, och vart skulle ja?
Jo, ja hade föräldramöte på volleybollen för mina U15 flickor, så först hade vi det en halvtimma och sen så va de vanlig träning en halv timma och så var de gemensam träningen med föräldrarna en timma och så var de fika, jag kunde dock inte vara med på fikat eftersom min egna träning börjar direkt efter deras!

Så då var de min tur, 2 timmar täning ,och de bra träning, fick ta ut mig ordentligt och fick också till en del avslut vilket kändes väldigt bra!
För ja kan ju påminna om att ja hade bäst uppmöte och då slog de mig plötsligt om de gett resultat, och efter träningen igår så tror ja nog det, de gick väldigt bra, börjar få bättre mottag, kan ta bättre avslut och legg mm, de enda ja sliter med nu är egentligen att blocka, plocka korta bollar och faktiskt att få tillbaka min jämna fina serv, har haft en del servmissar de sista kamperna och de är inte likt mig! :)

Var hemma 22.45 och då fick ja öppna mina mary kay produkter som kommit tidigare på dagen, Underbart va det, mycket av de har ja redan haft och nu har de bara tagit slut, men fick som sagt day oh night serumet och natt serumet gillade ja otroligt mycket, dag serumet va inte lika bra, men de är ju bara känslan efter en dag, fick också den extra fuktighetskrämen och den va ljuvlig  :)

idag är de jobb som vanligt, inget ovanligt där och sen är ja faktsikt ledig ikväll, med ledig menar ja ingen träning :)
Så hade tänkt se lite på bones, laga middag, städa undan lite, läsa lite ( håller på att ta en universitetskurs över internet som inte går så jätte bra) och så skall ja försöka slappna av, skadade min tumme lite igår, så tror vila är bra och så lite övningar för att hålla min arm igång som ja också skadat i volleybollen och den gjorde så att ja inte kunde serva och slå på 1 månad, så de får inte ske..

Men ja avslutar nu, för att snart skriva mer :)

Kramar

V.42

Ny vecka, vilket betyder 10 veckor kvar till Jul, OH MY GOD, hur skall man hinna detta :)

Helgen var som ni vet väldigt bra, vila, god mat, mys med pojken och shopping i Sverige vilket ja älskar, där finns de så mycket fina saker, inte bara att de är billigare, men de har ett sörre utbud också, de måste ja erkänna. Norge har mycket bra, men Shoppingen, där vinner Sverige :)

Idag är de jobb som vanligt, massa att göra idag, men tror att de skall gå helt fint, börjar få lite kontroll på sakerna, och detta är ju sånt man inte skall skriva för då kommer väl resten av dagen gå käpp rätt åt helvete, är de inte så man brukar säga? :)

Men ja har tro på dagen och ja känner att de kommer gå bra, så ibland får man lite på känslan också.
Som vanligt mina vänner är de vollyboll idag, fick precis reda på att ja har bäst uppmöte, ligger på 71 % med andra ord, har varit där 20 av 28 gånger, och de är ja ganska stolt över, får bara hoppas att de ger resultat också.

idag skall ja först ha föräldrarmöte med mina U15 tjejers föräldrar och sen är de gemensam träning för allihopa och efter de är de min tur att svettas lite, tänkte kanske ja skulle försöka bättre på min spenst lite idag, hur tycker ni de låter?

Men som sagt, jobb nu och möte!

ha en super fin dag!

kramar / Malin

Blir de tillsammans?

Är nu inne på mitt 6 avsnitt av Bones, och ja det betyder att ja inte får mycket gjort denna söndagen, men de gör mig ingenting, eller lite ångest kanske ja har, men de skiter ja i..
utan min stora fråga är, bli de tillsammans, blir Bones och Booth?? garanterat aldrig  :(

Så va de söndag igen.

Nu har söndagen kommit igen, de känns väl inte jätte bra, men vad skall man göra åt det!
Igår blev de underbart god middag, slappande framför tv:n och de va där ja till slut somnade, i soffan medan min pojke spelade Fifa 11 tills klockan hunnit bli 2 tror ja. Men de va väldigt mysigt, att inte gå och lägga sig i sovrummet själv utan somnade till ljudet av ett irriterande fotbollsspel :)

idag har de blivit en lååång och mysig frukost, och efter de 2 avsnitt av Dawson Creek, och nu är ja inne på mitt tredje avsnitt av Bones sägong 5 och lite Coca-Cola, håller också på att sortera mina dvd filmer, har så många och de får inte plats, så håller på att hitta alternativ förvaring, så är ganska mycket pysslande, men ja gillar ju att pyssla..

Nu skall ja lägga ifrån mig datorn och pysslet och bara koncentrerar mig på min serie, måste ju bli klar med den och Dawson ( och en del andra serier) så att ja kan se Doll House säsong 2 :)

kramar / malin

Mysdag i Strömstad

Heeeej
jag och min skatt har precis kommit hem efter en mysdag i Strömstad.
Denna hade vi hoppats att få till ett tag och idag kände vi att vi verkligen behövde den, har varit mycket strul i det sista så vi behövde ta hand om varandra och få komma ut lite!

Vi startade vid 11 i morse och var framme i Strömstad kl 12,30-13,00, först gick vi till en målaraffär för vi letade efter en plast som sätts på badrumsfönstrerna, men den vi ville ha fanns inte, så detta har min underbara mormor lovat att fixa för oss, TACK :)

Vi fick sen parkerat och måste säga att ja kände att alla titta och tänkte dumma norrmän som kommer hit, anledningen till detta är att vi för första gången har norskregistrerad bil, har nämligen köpt ny bil ganska nyss, bilder på denna och den historien kommer en annan dag :)

första stoppen var hälsokost där jag fick köpt mig kamomillte, skall tydligen var väldigt bra mot stress, så skall testa detta, vidare på gatan kom vi till min favoritbutik, en liten godisbutik som ligger nere i källaren.

Där köpte min pojke tryffel och ja köpte allt jag hitta med nogat, ÄLSKAR verkligen nogat :)
allt detta kom i en super söt brun påse..


Efter min underbar godisbutik ( lite av godiset skall snart ätas upp :)) så gick vi vidare till en köksbutik som ligger precis bredvid och har så himla mycket fint och de mesta helt onödigt, men jag verkligen älskar onödiga saker till köket, målet är att ha ett redskap till exakt allt. så idag blev de små figurer som man sätter på glasen. Detta är tex väldigt smart om man skall ha gäster och de har svårt att skilja på glasen :)


Alla dessa figurer heter också olika saker, namnen kommer i ordningen uppifrån och ned från vänster till höger:
Curious, Jolly, Devilish, Mysterious, Veggie, Cuddly, Deep, Honest, Macho, Sneaky, Naughty and Cool
Sen så tog vi turen vidare till systemet och där blev de några öl för min pojke och sen va det äntligen dags att äta, vi gick till en italiensk restaurang som ligger bredvid köksbutiken och där blev de Coca-Cola på burk: Självklart!! och så tortelini med gorgonzola ost, kyckling, spenat, och gräddsås och en pizza och sprite till mannen.
När detta var gjort så kände vi oss klara i Strömstad, men på vägen till bilen så fanns de en intressant butik, som ja sucka och sa "Den borde ja inte gå in i, kommer garanterat hitta något" så ja gick förbi, men ångra mig och sprang tillbaka och mycket riktigt hitta ja något ja bara måste ha.. underlägg till glas, och detta har ja letat efter så va väldigt nöjd med dessa ..
De är i gummi och gråa :)
Så vi var klara och tog nu turen till Nordby storsenter och tro mig, där va det sjukt mycket folk, helt galet, fick höra här om dagen att de hade dubbel så många parkeringsplatser som Ullared, men ändå slev vi med att hitta en ledig, fick åka helt upp på toppen och vänta på att någon skulle åka.
och inne va de också fullt, men aldrig på ett jobbigt sätt, ja reagera nästan inte över hur många de va, bara av att alla körde runt med kundvagnar i alla butiker för att de handlade så himla mycket :)
vi börja med att hitta en film butik, Surprise?? :) jag hitta två boxar, den andra och sista säsongen av Doll House och en hela serien ( bara 23 avsnitt) av true calling, i båda dessa spelar Eliza Duskhu, också känd från Buffy and the vampire slayer och Angel.
Pojken köpte Polisen i Strömstad, fråga mig inte va de är för något, men de gjordes innan man hunnit komma på va bra film är :)
fick också handlat ett par handskar på MQ och ett par tofflor på Nilson skor, älskar de tofflorna, har de i rosa, men har nästan slitit de helt ut :(

Vi tog även en tur in på rusta och handlade lite duschkräm, tandkräm och diskmedel.
och slutligen va de dags för mathandlandet och eftersom min mormor och morfar nyss var här så har ja ganska mycket hemma, men de va en sak de hade glömt, de viktigaste av allt, de som gör att man vill leva vidare..

Så de blev hela 3 flak med Coca-Cola, lägg märke till att de flesta köper flak med öl, men inte ja :)
fick också handlat 12 flaskor härrljunga cider :)
i mat väg blev de, köttfärs, grädde, yoghurt, fetaost, mozarella, racklettost, tallegioost, chorizo, sjömansbiff, parmaskinka, juice, sylt, jordnötssmör, GODIS, lite mer smått och gott och sist men inte minst, oxfile tills middagen ikväll, skall bli underbart gott och riktigt lyxigt måste ja erkänna, men de är de godaste kött ja vet. helt klart!
så blev en lång shopping dag, som avslutades med ett sista shoppingbesök här hemma i norge;
Ikea för att köpa madrassbeskyddare,


Så nu är vi trötta och skall äta god middag och se på film eller serie och dricka kall underbar Coca-Cola på burk, då den har så lite kolsyra i Norge att ja tror ja blir knäpp :)

Kramar :)

Lördag!

Hej :)
nu va det morgon och solen skiner i Norge, eller ialle fall i den delen som ja befinner mig i :)

tänkte egentligen bara säga godmorgon och önska er en fin lördag!

kramar / malin

HELG

Nu är de äntligen helg och de känns helt underbart!
Har varit en stressad dag, på jobbet var de kaos, men väldigt kul så klart, men tiden fram till lunch bara flög fram och tiden efter gick inte mycket saktare den.
Efter detta va de hem för att få i mig något litet att äta och sen va de dags för 2 timmar volleyboll :) fick veta att ja har bäst uppmöte på träningarna och de är ju alltid väldigt kul att höra :) hoppas bara att de ger resultat också!

nu har ja och min skatt här i världen ätit tacos, vi som alla andra miljoner norrmän äter nämligen detta på fredagar, och har fått coca cola på burk, så jag är nöjd!
Fick dessutom en rolig sak i posten idag

Bones s 5
Detta är något som ja väntat på väldigt länge, så de känns otrolig roligt, däremot blir man deprimerad för ja tror aldrig att Bones och Booth kommer bli ett par, även om de är de som serien handlar om förutom alla olösta mord.

Boxen inhandlades på cdon.com och där hade ja lagt in en order för månader sen och så fort den kom in på lagret så skickades den ut till mig, helt underbart, den släpptes i onsdags och idag så har ja den redan i min dvd samling, bättre än så kan de inte bli
har sett ett halv avsnitt idag och resten blir väl i helgen, kanske inte alla avsnitt då de är en 22 st, men tror nog att ja kommer få sett en 7-8 st i helgen utan problem.

men skall bli bättre på att blogga, eller har varit ganska bra förutom idag, men blev så stressigt på morgonen coh sen super stressigt innan träningen och sen va ju så hungrig :)
Men de har varit en tung dag och det har faktiskt varit en tung vecka, så här kommer en av mina älsklingar till småsyskon, låt mig presentera min lilla syster, hon är de finaste ja vet och här posar hon med storasyster :)

jag och min syster
vi försökte va coola :)
Lyckliga tjejer
kramar / Malin

Iron man 2

Idag så köpte ja en ny film, Iron Man 2, hade hört mycket bra om den och tyckte att första filmen var väldigt bra!
Däremot så blev ja ganska besviken och den va inte alls så bra som ja förväntat mig.

Mycket av anledningen tror ja de va att ja faktiskt inte hängde med, den var ganska rörig och för lite sammanhängade, men som vanligt var den fylld av underbar humor, så man kan se den enbart av den anledningen.

I huvudrollerna Robert Downey Jr(Sherlock Holmes, Zodiac, The incredible Hulk) som Iron Man, Gwyneth Paltrow (seven, shallow hall) som Pepper Potts och Mickey Rourke (The wrestler, Sin sity) som Ivan Vanko
Vi ser även kändisar som: Don Cheadle, Scarlett Johansson och Samuel L jackson

Men som sagt, de va ingen ny favorit film ,men den hade sina små guldkorn!

Bild lånad från www.imdb.com


Att bli vuxen

Att vara vuxen är inte lätt och konflikter är ännu värre. De viktigaste är att få lyssnat på alla olika sidor och sen får man välja de som känns rätt och bäst,  och frågan kan då vara,  hur vet man va som är rätt?
Jo de känner man tydligt, om man trots sitt val fortfarande tänker på hur det måste vara för den andra, fortfarande har sympati, men samtidigt känner att man verkligen tagit riktigt val, då har man handlar rätt.

Men de är bara en av många saker som kommer när man är vuxen, allt handlar om att ta ansvar.
Man måste ta ansvar för jobb och ekonomi, man måste ta ansvar för hygien och renligheten i bostaden, man måste ta ansvar för att ha någon stans att bo, man måste ta ansvar för mat och hälsa och man måste ta hand om sin lycka, vilket nog kan vara de svåra, och de är de som människor sliter med varje dag och kommer nog slita med det ett tag.

Själv har ja idag slitit med jobb, städning, tvättning, bäddat rent sängen, handlat mat och lagat mat, vilket är lite av en vit lögn med tanke på att vi köpte kycklingvingar och potatissallad, men ja la upp de på tallrikarna :)

Efter de va de inte mycket slit, utan vi såg faktiskt en ny film :)
recension kommer i nästa inlägg..

så ta hand om er och massa kramar / Malin

Mary Kay

GOD MORGON

Idag är ja inte helt pigg, känner mig lite sjuk tom, så hoppas verkligen att dagen går fort fort for.
Det har hunnit bli torsdag, vilket betyder att de i morgon är fredag och de mina vänner är ju = med helg :)
Ute är de grått och kallt, sommaren och värmen har ja glömt bort och bara den isande kylan fyller mina tankar.

skall ta och maila min underbara Mary Kay tjej nu tänke ja, har nämligen gått tom på lite produkter hemma som ja bara måste ha och så är de en del nya som ja har lust att prova!

VARNING! DETTA ÄR ETT INLÄGG SOM RIKTAR SIG MOT TJEJER, NI ÄR SÅ KLART VÄLKOMMNA ATT LÄSA DET, MEN TVIVLAR PÅ ATT NI KOMMER SE DE SOM INTRESSANT :)

Jag började med Mary Kay i feb i år och är väldigt nöjd faktiskt ,de är stor skillnad, och jag ljuger inte.
MEN frågan är om det är på grund av produkterna eller de att ja använder de så himla flitigt, missar inte en enda dag, för alla er tjejer så kan ja berätta att ja inte missat en enda kväll eller morgon med rengölring och ansiktskräm och det är inte dårligt, speciellt inte om man heter Malin.

Varför de funkar struntar ja i, jag är nöjd med dem och de är de viktiga . De är så klart dyra,
men samtidigt väldigt dryga och inte mycket dyrare än alla andra märkesprodukter som finns där ute. 
 
Dessutom så har ja som sagt en egen Mary Kay kontakt som är så himla söt och snäll, så hon råder mig och hjälper mig och kommer med produkterna när hon får in dem på lagret (om ja bestillt så klart) och så blir de bara väldigt personligt och mysigt, och så får ja gå på kurser, har gått på rengöringskurs och spakurs och så har ja haft rengöringskurs och sminkkurs hemma hos mig.

Sist va sminkkurs och då fick ja köpt mig en ögonbrynspenna och ett borstsätt, väldigt nöjd, ville hellst köpa massa smink med, men har redan för mycket som ja inte använt upp, så får göra slut på det först, Pojkväns order :)

men som sagt så är vintern här, så behöver en extra fuktighetskräm ,och såklart ett nytt rengöringssätt eftersom mitt är slut, tänkte också kanske slå till på Day and night serum som ja suktat efter sen i februari, så ni förstår att de är priset som tar emot här :( men vi får se hur dyrt de blir och om man har råd eller inte. 

 
Här ser ni ansiktsrengöringen ( min höll i 8 mnd) Fuktighetskräm ( min höll i 4 mnd) foundation ( min höll i 8 mnd) och sen är de day and night serum som ja ännu inte provat.


Här har ni också makeup remover, och eftersom min håller på at tta slut ( har lancome jut nu) så tänkte ja kanske slå till på en ny och testa Mary Kay


Andra produkter som ja har från Mary kay är:
Brun utan sol
Solskyddsfaktor ( en med 30 och så  en som är lite mer som en fuktighetskräm som man tar främst på händer och uringdningen de dagarna man kan utsättas för sol men inte solar i direkt solljus)
After sun
Cellu shape
( dag och nattkräm)
Sommar foundation
Consealer
Satin hands
( skrubb, handkräm och nattkräm)
Ansikts skrubb ( skrubb och en kräm man tar efter)
satin lips ( skrubb och läppbalsam)

SÅ jag är väldigt ävldigt nöjd med Mary Kay, jajaja :)

Kramar / Malin

NattiNatti

Nu är de dags att sova igen, kvällen går så himla fort.
De va hem efter jobb, för att få slängt i sig lite mat, för att sen rätt på träning och träna mina flickor 15 i 1,5 timmar och sen hade ja själv 2 timmar träning efter det.

Kom hem vid halv 11, gjorde mig en hallonsmootie, med äkta norska hallon från Kristiansand.

Efter de va det 40 minuter skyping med svärföräldrarna, väldigt mysigt och roligt att få se dem samtidigt som man pratade :)

Nu skall jag bara hänga en tvätt och sen är de rätt i säng för att i morgon börja torsdagen, vilket betyder snart fredag, vilket betyder snart helg :) Jippi

Skjetten Volleyboll
Skjetten volleboll

Kramar och sov gott :)

Dagen går mot sitt slut

Nu går jobbdagen mot sitt slut! Jippi!

snart bär de hemåt, middag med min pojke och så skall ja väl kanske städa undan lite och kanske se ett avsnitt Dawson Creek, Yes, de är den serien som ses just nu, köpte alla säsonger när ja var i Southampton och har nu kommit till säsong 3 skiva 3 ( finns sammanlagt 6 säsonger)

historien just nu är att alla går sitt sista år på high school, Pacey och Joey är tillsammans men Pacey vet inte om han lyckas ta studenten och Joey stressar över vilket collage som vill ha henne och hur hon skall ha råd. 
Dawson dejtar Pacey stora syster och i jack och jens liv sker inte mycket just nu. 

 
Bild lånad från www.imdb.com

kramar / Malin

Onsdag

Om 2,5 timmar har ja tagit mig igenom en halv vecka på jobbet! Jippi! :)

Igår hade ja en mysigt pysselkväll, men vet inte om de blev mest pyssel eller mest coca cola och godis, tror de va mest godis och tjejprat, men de va precis va jag behövde!
Blev ialle fall 3 st julkort, så då har ja kommit en liten bit på väg, är nämligen typsik mig att sitta och stress göra julkort dagen innan de måste skickas.

Men i år blir de lite enkla julkort, men som vanligt fint inslagna presenter och massa julpyssel hemma, och ja man får redan börja tänka på jul, för de är inte mer än 70 dagar kvar till själva julafton, och om man gör ett julkort per dag, då är de sen bara ca 60 dagar kvar och så har vi ju julklappar och så allt annats som man måste fixa, tiden rinner iväg och jag har inte råd att handla allt till julen när julen kommer utan ja måste tjuvstarta och köpa lite hela tiden :)

Men nog om julen :)

Sverige förlorade ju tyvärr igår mot Holland, och ja måste erkänna att ja verkligen inte är ett Sverige fan, ja tycker inte de spelar så bra och detta har ju att göra med att ja inte är en fotbolls tjej, jag är bara en Portugal tjej, än så länge måste ja säga. Märker nämligen att ja följer med på mer och mer och de skrämmer mig lite, de sista ja vill är att min pojke skall ha lockat in mig i denna fotbolls fälla!

Men för att hylla Sverige och mest för att göra min pojke glad skall ja nu lägga upp lite bilder från Sverige-Grekland  10.06.2008. Vi står här på Avenyn i Göteborg och tittar på storbild!

Ha en toppen dag :)


Min skatt och bästa vännen Olle


Jag och min Evelina


Min svåger :)



fina Evelina!

Kramar / Malin



Vinst!

Nu sitter ja här i soffan och har sett på alla målen i från matchen,
Ronaldo startat med ett mål på frispark, otroligt fint gjort och bara 3 minuter in i första halvlek.
Meireles gör sen andra målet för Portugal, och detta är ett sjukt fint skott, och de tåls också att påpeka att han rakat av sig sin inte fullt så fina frisyr, men de va ändå hans kännetecken på något sätt, så jag måste erkänna att de känns lite fel.

Dessutom så trodde ja att ja kanske borde skaffa högre styrka på linserna när ja såg en spelar på plan som jag var helt säker på var Fábio Coentrão, men så såg ja att de stod nummer 5 på ryggen, och eftersom han är min favorit spelare så vet ja mycket väl att hans nummer är 23, så skämdes lite, tvivlade ett tag på mina kunskaper om min portugisiska lag, men sen så såg ja att de mycket väl var Coentrão, å varför han har nummer 5 är lite av en mysterium för mig.

Sista målet för Portugal gjorde Postiga, och honom vet ja ytterst lite om, men hade tydligen gjort de bara minuter efter han blev inbytt!

Så jag säger GRATTIS till mitt Portugal och grattis till målskyttarna ( alla utom Helgusson)

0-1  Ronaldo
1-1 Helgusson
1-2  Meireles
1-3  Postiga

Här kommer en bil på mig i min nya landslagströja, kortet är taget på ullevål den 7/9-10 när de var Norge-Portugal

Kramar / Malin

Island- Portugal

Snart är de match igen, Portugal skall spela mot Island på bortaplan, blir spännande att se hur detta går.
det kommer dock bara bli att gå in och titta till resultaten, då jag lovat bort mig på pysselkväll till min otroligt snälla granne! :)
vet dock inte va jag skall pyssla, så kommer väl packa min stora resväska, fylla den med allt pyssel och sen släpa den hela vägen till min slutdestination, med andra ord ca 20 meter.

Men de skall bli väldigt mysigt, ja älskar att pyssla, de är en av mina ljuspunkter här i livet, skall se till att få lagt upp lite kort på vad ja pysslat, är inte jätte duktig, men får till en del och de är nog för mig!

så det blir kanske julkort eller lite recept till min receptbok, eller lite presentaskar, det kan med andra ord bli vad som hellst.

Men nu måste ja göra mig klar, har precis kommit ur duschen och skall bara packa ihop mig, ta med mig lite chips och coca cola ( egentligen är pysselkvällen bara en täckmantel för att få äta osunt) och sen skall ja bege mig iväg, viktigt är också att få med sig mjukistofflorna :)

och mina vänner, kom nu ihåg att håll tummarna för mitt Portugal, lägger med en liten bild så ni förstår hur viktigt detta är för mig :)

Kramar / malin

Upptagen Kvinna

Hej!

Det är ny dag och idag är ja en upptagen kvinna, skall ha upplärning hela dagen, så är lite smått stressad!
Dessutom har ja världens huuvdverk så har faktiskt tagit tablett idag, något ja försöker undvika eftersom man blir så beroende av det, men idag fanns det inget annat alternativ.

Så de ja behöver är lugn och ro och lite lycka, så ja ger er en av mina fåglar, mon första fågen, min älskade fågel, min PIM PIM :)
hoppas ni tycker att han är söt :)


Pim pim på min gamla mobil, den älskade han :)


Pim pim på min mage :)


Min lilla fågel


jag och min Pim

Egentligen säger min pojke att han äger honom också, men han har minsan inte betalat :) hihi

Kramar och ha de toppen / Malin

God natt!

Nu skall jag sova, har varit en massa volleyboll i kväll, så är helt slut i kroppen och när ja nu kom hem så får ja reda på att min stackars pojke skadat handen.
Han har haft match i bedriftsfotbollen och en elak motståndare trampade då på hans hand och nu är den svullen och skadad och ja tycker så synd om honom.

Men ringde pappa som fick ge lite bra råd eftersom han nog skadat alla kroppsdelar minst en gång, så vi tejpade fingrarna och gjorde ett knipps test, man knipsa på toppen av fingret och gjorde de super ont så fanns de risk för att fingret var brutet, men de verkade gå bra, så förhoppningsvis är de bara en spricka!

Men för att hedra mitt allt kommer nu ett kort på min prins!


Godnatt och sov gott!

kramar / Malin

En clown förgyller vardagen!

Har bara lust att visa en underbart söt clown och hoppas att hon kanske kan få er att forma läpparna till ett litet leende!



kramar / Malin

Måndag

Måndagen är här och de känns inte bra måste ja erkänna, tänk att man tar sig igenom ca 52 måndagar på ett år, tänk att ja har tagit mig igenom ca 1196 måndagar i mitt liv, det är 3,2 ÅR med måndagar, det är helt sjukt och de får ju en att tänka till lite.

kanske man skall försöka se måndagen i ett nytt ljus? För som de är nu så har jag varit måndagsdeprimerad i 3,2 år, det låter ju inte som ett väldigt bra liv, eller va tycker ni?
så nytt tänkande nästa måndag, positivt tänkande nästa måndag :)

Men igår såg vi som sagt nya Robin Hood och de va faktiskt en av de bästa filmerna som jag sett på länge.

Filmen utspelar sig innan den kända versionen av Robin Hood sagan början, detta är alltså historien om hur Robin hood blev till.
och visst var de lite av en omställning att förvänta sig att allt skall vara på ett speciellt sätt och så visar de sig att de man trodde var sant, inte var de  :)

Men den va väldigt bra gjord, otroligt genomtänkt och den hade en blandning av allt de bästa: romantik, komedi och så klart en del krigshistoria. Men vi pratar inte Braveheart krig, utan en mycket mer behaglig krisgfilm, som gör att man upplever mer än bara blod och sorg.

I huvudrollen som själva Robin Hood har vi Russell Crowe ( Gladiator, master and commander)
i rollen som Marion loxley har vi Cate Blanchett ( The lord of the rings, Indiana jones and the kingdom of the crystal skull) sen ser vi även den svenske skådespelaren Max Von Sydow som Sir Walter Loxley och Mark Strong ( Kick-Ass, Sherlock Holmes) som boven i dramat.


Så om ni gillar filmer som Gladiator så är detta verkligen något som ja rekomenderar.





Kramar / Malin



Bara timmar kvar till måndag

Hej hopp!

Nu är de bara timmar kvar till måndag, vilket inte känns super bra, men denna gången skall ja försöka tänkte positivt och istället försöka njuta av de få timmar ja har kvar och istället tänka att imorgon, de blir en bra dag.
om de funkar återstår att se, men man måste försöka :)

Idag åkte mormor och morfar hem, de har varit här i helgen och myst med oss, fick nyss samtal om att de kommit hem i en hel bit och de kändes bra, att ha de ute på vägen är inte alltid lika säkert, och eftersom ja vet att min mormor läser denna blogg så måste ja nu göra de klart och tydligt att ja SKOJA :) hihi

så nu spelar älsklingen FIFA 11, men snart så skall vi slå oss ned i soffan och se på nya Robin Hood som ja köpt, egentligen sitter vi ju redan i soffan ,men de räknas inte om man inte har täcke och kudde och en stor påse chips

Men idag vill ja hylla en person, eller de blir ju att hylla 3 personer, för hade inte 2 av dem funnits, så hade inte heller personen i rampljuset kommit till världen!
De finns nämligen en helt underbar liten prinsessa som stal mitt och min pojkes hjärta sist vi var på besök, de va första gången vi fick se henne i verkligheten och när vi gick därifrån så suckade vi båda två, var hon tvungen att va så himla söt..
och jag kan säga att hon bara blir sötare och sötare för varje dag och märker att de snart är dags att ta en tur på besök igen, jajaja

så mina damer och herrar här kommer hon, min alldeles egna Agnes

Bild hämtat från mamma Evelinas Facebook, och de är just de du
2 som du ser på bilden

Mina älsklingar

jag och min prinsessa

och sen kommer kort på mamma och pappa innan lilla älsklingen kom ut :)


ha en super fin söndagskväll

kramar / Malin

Söndag

Hej!
Då var de söndag, helgen går fort märker man, och att ja än så länge är dålig på att blogga märker man också, men det tar ett tag innan man kommer in idet, så sakta men säkert kommer jag nog bli duktig på detta.

Vi kan börja med att berätta att de i fredags blev seger, 3-1 till Portugal, där målskyttarna va följande

1-0 Nani (Portugal)
2-0 Nani (Portugal)
2-1 Poulsen ( Danmark) ( eventuellt självmål av Ricardo Carvalho)
3-1 Ronaldo ( Portugal)

Så säger bara JIPPI!!!

Däremot så slog Norge Cyprus på bortaplan med 2-1, så de leder fortfarande gruppen och Danmark har spelat en match mindre än de andra lagen, så de krävs många segrar till innan man kan hurra ordentligt.

I går så var de Shopping, fick köpt mig en massa fina tröjor och ett par jeans på HM och fick min sjukt snygga tvbänk på plats, den är specialbeställd från Sverige och den va underbart fin med helt galet tung.
som tur var så va jag på träningen när den kom så att mina otroligt hjälpsamma grannar fick vara bärhjälp och de tackar ja för, för de är ett under att de fick upp den :)


Visst är den fin? :)

nu skall ja vara lite social, men skriver mer sen :)

kramar / Malin

FREDAG!

Det är fredag mina vänner och de betyder att helgen är väldigt nära, vilket betyder att nästan alla människor är glada idag och DE är något som jag verkligen gillar.
Lördagarna är underbara, men samtidigt får man ångest att helgen börjar gå mot sitt slut, så jag tror nog att fredagen är veckans bästa dag.

Det som är lite roligt med fredagen för mig är att ja totalt stressar ner, på veckodagarna så stressar ja som en idiot, satsar på att få gjort en massa och lägga mig runt 11 så att ja inte skall vara så trött dagen efter, men kl blir alltid 12 och ja har inte fått gjort ett dugg.
Men på fredagar, då tränar ja volleyboll i 2 timmar, äter alltid god middag med min pojke, och jag pysslar och vi ser på film och vi myser och sen är ja så trött att ja somnar och då tittar ja på klockan och tror att den nog är närmare 1-2 på natten, men nej då, den kanske bara är halv 10-10.
Så om man kan stressa ner vardagen så blir man en otroligt mycket lyckligare person, de är vad jag tror ialle fall.
Men ikväll är de som vanligt volleyboll mellan 18-20 och sen så får ja besök i helgen och de ser ja väldigt mycket fram till och sen har vi ju de som kommer göra fredagen helt ultimat, ikväll spelar nämligen

Portugal-Danmark

Och om ni inte visste de, så är ja världens ljusaste portugis, jag har ingen koppling till Portugal, förutom att ja vet att ja vet att jag har de i själen, och de är också anledningen till att de bara finns ett enda fotbollslag för mig.
Och tror nu inte att ja är en fotbolls tjej, ja gillar egentligen inte fotboll, utan bara om Portugal spelar, eller om de på något sätt rör dom ( kanske tex gruppspels matcher etc)

Jag har väl följt dessa spelarna i några år nu och har också haft den stora lyckan att ha sett dem live, den 7 sep 2010 när de spelade mot Norge på bortaplan.
Tyvärr så tog Norge hem den segern, men ja var ändå helt nöjd, för satt på rad nr 1, och för er som inte suttit på rad nr 1, så går de inte att förklara hur nära spelet man kom.
Man missade så klart helheten och får ju inte med sig allt, men man kom så nära dom att de va en otroligt mäktigt upplevelse och ja tror nog dessutom att ja var en av de få portugiser på läktaren för när ja trodde att Hugo Almeida gjort ett mål, så reste ja mig upp, och ja var pinsamt nog den enda som gjorde de, och pinsamt värre så va de offside, men pytt pytt, ja är stolt över att vara portugis :)

De tåls också att påpeka (och detta är inga dårliga försök att bortföklara vår fölust, utan Norge spelade bättre och förtjänade att vinna) att Ronaldo var skadad samt att min favorit spelare Fábio Coentrão också var skadad.
Utöver detta så saknade de också en förbundskapten, eftersom Carlos Queiroz fått sig själv avstäng pga av en dopingskandal.
Så mitt lag va lite ur balans och de hade en ganska konstig uppställning om man frågar mig, men många lite ojämna spelare och de kändes lite felplacerade, så efter 5 minter så var ja nästan säker på att detta skulle bli en förlust, men ja hejade på dem, ändå tills slutsignalen och bara sekunder innan var faktiskt Almeida påväg att göra1-1.

Men idag så hoppas ja verkligen på vinst från våran sida, eftersom vi spelade oavgjort mot Cyprus på hemmaplan och förlust mot Norge på bortaplan, så ligger vi nu inte så bra till i gruppen


Bild hämtat från: www.uefa.com

Men ikväll som sagt så hoppas ja på seger och de spelarna som ja tror kommer ta oss dit är följande:

Christiano Ronaldo

Fábio Coentrão

Raul Meireles

Hugo Almeida


Sen så har vi ny förbundskapten och ja vet för lite om honom för att uttala mig men vi får bara hålla tummarna att de går vägen för honom :Paulo Jorge Gomes Bento

Sen har vi en bubblare som jag tror man kallar låtar som nästan är på topplistan och det är en spelera som kanske inte är en av de bästa, men som ja fattat tycke för:

Tiago Mendes

Så nu vill ja bara avsluta detta inlägg med att be er hålla tummarna för oss ikväll :)


kramar / Malin




Träningen

Då var de dags för träning igen, 3 kvällar i veckan är de volleyboll.
Volleyboll är en underbar sport som ja kommer skriva MYCKET om i framtiden.
Men först om helgen som varit, vi var i Kristiansand på min tantes 40 års fest, temat va Michael Jackson och de blev en super kväll, med småsyskon, kusiner, vänner och familj.
Malin som bubbles

Jon som Tito Jackson

Ny dag

Hej!

Då var de en ny dag och en otroligt deprimerande onsdag om ja skall vara helt ärlig.
Min säng bara ropade på mig i morse, bad på sina små söta träben att ja skulle ligga kvar och bara njuta av livet.
Men mitt alarm på mobilen som envisades med att ringa var 1o minut menade något helt annat och efter att fyra gånger tvingats lyssna på den irriterande alarmsignalen så tog ja mitt förnuft till fånga och gjorde mig klar för att gå till jobbet.

Kramar / Malin :)




Startskottet

Hej :)

Det första inlägget är alltid de svåraste, så är väl lika bra att bara börja.
Jag är ingen van bloggare, men för 23 år sedan kunde ja inte gå, och se på mig idag, både går, står, cycklar och springer.

Denna bloggen är för alla som vill läsa, för vänner och familj, men på något sätt ändå mest för mig.
Man upplever så otroligt många saker i livet och det är inte alltid man har någon att dela det med och de är ofta de ögonblicken glöms bort.
Jag har 1000 tals med kort som ja undrar när ja kommer få användning för och de är här mymoments kommer in.
Denna blogg är för dagarna som går och dagarna som varit, men vi börjar någonstans och så får vi helt enkelt se vart den leder oss.

Vill bara varna alla läsare att ja stavar som en kratta och det är tyvärr så de kommer att vara :)
Som första minne har ja lagt in en bild tagen i min pojkes föräldrars bil nu i sommar när vi var i Halmstad.

Jag och Jon i Halmstad

Kramar / Malin

RSS 2.0