Slappis Helg


De går väldigt bra på jobbet, så de är inte jobbigt att gå dit, men visst blir man fortfarnade sliten och att inte kunna sova ut på morgonen är ju något av de jobbigaste,, de är inte de att ja vill sova så himla länge, men kanske 8 halv 9 är lagom.. halv 7 är nämligen inte ultimat !!

veckan har gått fort, var ju lediga på måndagen pga av röd dag här i hemmlandet Norge och sen har dagarna sprugit förbi, med träning, lite shoppande för lönen och annat smått och gått och ifredags så va de sorgligt nog sista inne träningen med volleybollen för säsongen, de blir konstigt men samtidigt otroligt skönt att slippa vara uppbunden mån, ons och fre.. nu kan man träna lite när man känner för de istället!

Fredagen bestod av en otroligt god middag efter träningen som min pojke fixade till, bestående av kotlett, potatisbåtar i ugnen, kryddsmör och de viktigaste, stekta champinjoner och kokt sparis, en magiskt måltid som ja skämdes bort med.. Hihi!

Lördag sov vi ut ett bra tag, innan vi förflyttade in oss till Tv, för att äta fruksot och se en otroligt bra film, som vi spelat in på boxen, Invictus (får väl laga recension sen, ligger X antal filmer bak nu) Efter en lugn förmiddag med tv, långfrukost och en del städande så begav ja mig till min tränare för att ha spelarmöte och sedan middag med damlaget.

De va jätte mysigt att få träffa alla igen (har blivit ganska dåligt uppmöte sista månaden från allas håll, inkl mig) så de va et tag sedan alla var samlade, men fortfarnade så saknades 2 i truppen.
De blev en massa prat från alla håll och kanter, vi gick igenom året, målstättningarna för nästa år eftersom vi numera är i DIV 2!!!!!!!! och så pratade vi system, skall nämligen börja med att ropa massa komplicerade siffer kombinationer för att informera våran legger om vad vi vill ha för legg, så säger bara Stackars fina Kathrien! ;)

Vi bestillde sedan mat från en kinarestaurang och så blev de ännu mer prat och massa god mat och 7 timmar senare så drog vi ned till centrum eftersom de var byfest och där stannade vi till 02.30 och sen va ialle fall ja för irriterad på all öl som folk spilt på mig att ja och min pojke som ja mötte upp nere hem för att ta kvällen.


Isabel och Kathrine (korten är från mobilen, så är inte av topp kvalite)

Vy Ha, ja och Gro :)

Vy Ha och jag, här framgår de tydligt  vem av oss som blir brun på sommaren och vem som inte blir de... :)

Isabel, kathrine och Anna

Som sagt, en underbar lördag! :)
Idag vaknades de vid 10 och snart skall vi se om vi inte kan få bakat lite :)

Rafting i Voss


I helgen så var de rafting med min pojke som stod på schemat.. han hade ingen aning om att detta var bokat, men detta var jag tvungen att berätta på fredagskvällen pågrund av den stora översvämmnignen som drabbade Norge landet ...

Våran guide var från zimbabwe, så fattade inte riktigt allt och jag blev helt livrädd efter de långa långa säkerhetstalet som han höll.. eller vad man skall kalla de..

man skulle ialle fall göra olika saker vid situationer som var nästan helt lika.

Trillar man ur båten så skall man ibland simma åt höger, bland åt vänster, ibland skall man tillbaka till båten,. ibland skall man upp med benen och ibland skall man simma... Rädd blev ja ialle fall! :(

Vi började padla lite försiktigt och sedan kom de värsta.. simmtestet.. de va iskallt i vattnet och då menar ja iskallt.. där skulle vi lägga oss i forsen och efter de så åkte vi ned för ett litet fall, hamnade helt under vattnet och sen var vi tvungna att simma fort in mot kanten, säger bara BRRRR ;)


Våran båt, ja är gömd (vilket ja nästan är på alla bilder)
Lite av forsen :)


4 båtar på tur


Våran båt i början på fallet


Här syns vi inte .. :)


wiii


Välter ??


lite mer av forsen..


på väg ned..


vatten överallt


välter nästan.. OMG


malin trillar nästan ut ...

Hemsedal


Sitter framför datorn och väntar på pojkvän och sushi... Underbara underbara tisdag!! :)

Idag har ja jobbat och de gick lika bra som vilken annan dag som helst och efter de så var ja faktiskt ute på en jogging tur, orkade dock inte jogga hela vägen, så gick en del, men kände mig ändå väldigt nöjd ;)

Måste ju hålla kroppen igång nu när volleybollen tar semester, vi gick ju upp till div 2, så början på nästa säsong får enbart vara att träna teknik, styrkan och konditionen måste redan vara på plats!! Får se hur de går ;)

I helgen var vi i Hemsedal och de var en underbar helg hos min underbar mamma och min extra familj och fick också träffat en vän från gymansiet så helgen går inte att klaga på, däremot vädret som bestod av översvämming kan man kanske kritisera lite, nedan följer lite bild bevis som för mig påminner om ett sagoland



De ni vittnar här är campingen i Hemsedal.. stackars stackars hus!! :(

När vi skulle åka upp så var en väg avstäng pågrund av att ett träd trillat ned i vägen och en sten var på gränsen till att rasa ned, vilket inte var de man helst ville blir träffad av. Men efter många timmars bilresa som dessutom var helt mobillös eftersom Telenors nät låg nere i 19 timmar var vi äntligen framme hos världens bästa mamma!!!

Fredagen blev bara mammas cesarsallad som är en av min pojkes favoriter, vin och en massa massa prat, när klockan börjadede bli närmare 2 så tog vi natten och sov som små barn med en efterlängtad sovmorgon framför sig !

Lördagen va ett äventyr som ja skall berätta om lite senare .. Nyfikna?? :)

Men kvällen blev vitlöksmarinerade kräftor och mera vin och massa mer prat med min mamma.. Älskar dig! :)

Söndagen började med en sovmorgon och hela dagen blev lång och avslappande.. jag och mamma gick till Lovisa och gossade med 2 små urgulliga kattungar som jag väldigt gärna ville ta med mig hem och eftermiddagen bjöd på grillning och sen så slog vi oss ned i soffan och såg på svenska krimserier.. mer sommar än så får du leta efter..


Lovisa och en av kissekatterna :)

Urfina sötnos till katt :)

Jag och Molly! ;)
Blev ju så klart dessert också.. :)
marängswiss eller hur de nu stavas :)

Nytt liv

Nu har ja tagit ett steg fram i livet och med nytt jobb och nu energi, så är de också dags för försök till att blogga igen, vet inte hur ofta, vet inte om de blir seriöst, men tänkte ialle fall göra de en del :)

Har också bestämt mig för att återigen låsa upp bloggen, då jag inte längre känner att de jag skriver kan användas mot mig !!

Kramar i massor :)

RSS 2.0