Lord Nelson Eco Satin lakan


Så har man bäddat rent i sina nya Eco Satin lakan från Lord Nelson, inhandlade i en butik tillhörande min pappas fru och hennes syster.

Vi gjorde en väldigt smart sak enligt mig och de var att den 23 december innan vi begav oss mot Göteborgs hållet så bäddade vi rent vilket gjorde att när vi i söndags kom hem, slitna efter julhelgen så var de redan nybäddat i sängen.

De blev enligt mig väldigt snyggt och jag sover som ett litet barn i dem :)



Kramar


Pussel :)


I julklapp så fick ja ett pussel av min pojkvän, de va ett 500 bitars pussel och jag som brukar bygga med 1000 bitar va lite smått skeptisk, men min pojke verkade inte ha så stor tro på mig, så ja fick detta med 500 bitar..

Så här om dagen så satte ja igång, tog ut kantbitarna och började pussla och de tog inte många timmar innan de va klart och då var de någon som fick stå med lång näsa och erkänna att hans flickvän va sjukt bra på att lägga pussel :)


Kramar

Va är fel på denna bilden!


Hej på er..

Kan ni vara snälla att ta en titt på bilden nedan, den är över mitt kök, men de är något som inte riktigt passar in..


Det är en stor död fågel på min diskbänk......


Jag har köpt mig en klänning!


Idag hade ja sådan tur, gick ut för att byta några julklappar som var inte riktigt passa!
Så fick ja en ide att ja samtidigt kunde kolla in i några butiker för att se om ja kunde hitta en klänning till min pojkväns årsfest som vi skall gå på nu i början av januari.

Jag hade ingen riktig tro på att hitta något eftersom de inte riktigt är mitt mode och för att ja alltid har sådan otur.

Men så i en super söt butik som ligger mitt inne i Lilleström, Zarina, så hittade ja en klänning som ja först inte alls trodde skulle vara något för mig men som sedan visade sig va de perfekta!

Den va inte alls så som ja tänkt mig att min klänning skulle vara, men de va något nytt, något inte ja vågat ha innan och något ja hoppas kommer bli perfekt kvällen till ära :)
Klänningen är från märket Twin-Set och är från en Italiens designer som ja aldrig hört talats om, så nu har ja även hittat ett nytt fint märke idag.. tur dag kanske man kan kalla de!

Kramar

Extra julklapp


Har haft sådan lust att visa min extra julklapp som ja fått av min pojke och min mormor!
Det va nämligen så att när ja var i Strömstad för ett tag sedan så var ja inne i en butik som heter Pondus vid Nordby och där hittade ja mig en Hunkydory tröja som var så himla, himla snygg och ja föll pladask för denna otroligt vackra skapelse och den var som gjord för mig!
Vanligtvis när ja hittar ett sådant "to die for" plagg så brukar ja inte tveka, men den kostade en del och sen så var den på något sått så himla enkel att ja började undra om de var värt pengarna. Vi hade dessutom redan spenderat en ganska stor summa på mat och en del små köp att ja med tungt hjärta valde att lämna min drömtröja i Strömstad.

Men inte kunde ja glömma den och har tänkt på den, drömt om den och googlat den :)

Så mitt hopp var att den kanske kunde finnas kvar och vara på mellandagsrean i Göteborg, så att ja kunde köpa den nu över julen!

Så kom dagen innan julafton och ja, min pojke och min mormor var ute för att köpa julklappar till honom (han är såååå bortskämd) och så i en butik som ja bara absolut älskar och vill ha allt i så hittade ja den, fanns en kvar i min färg och min storlek och ja provade den så klart. Ringde mamma som vanligt för att fråga om råd och hade väldigt svårt att ta den av mig.. tvisten mellan viljan och förnuftet var för svårt.. och kanske skulle den finnas på rean, På Pondus i Partille, men tänkt om den inte fanns?? Stressen va inte att leka med skall ja lova..

Så kom de två änglarna.. 2 personer som betyder allt för mig och sa att ja kunde få den i julklappa från dem om ja ville... OM JA VILLE????? de behövde de inte ens frågan, och ja blev så otroligt glad och tacksam och de de sa att de ville att ja skulle ha den och att den var perfekt för mig, så nu är ja en lycklig tjej, som bara längtar tills ja kan få komma till jobbet i min nya snygga Hunkydory tröja... :)


Biokväll!


Då har vi precis kommit hem efter att ha sett The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader och det va enligt mig den bästa hittills!
Men recension av denna kommer, tillsammans med en del andra ni väntar på :)

Har också varit och köpt 6,7 kilo kalkon, vilket skall bli kul att dela på 4 pers, tror nog att vi kommer va smått mätta och belåtna när kvällen är över i morgon.. får bara hoppas att kalkonen går in i vår ugn, den ligger nu och tinar för att i morgon fyllas med sviskon och äpplen, blir de gott så kommer ja lägga ut recept lite senare och vems recept ja snott denna gången är ingen mindre än min fars :)

Kanske borde ja städa nu, frågan är om ja har någon lust.. ? Jag hade tyckt de varit otroligt mycket roligare att kolla ut en klänning till den kommande årsfesten som ja skall på i början av januari, och va jag skall ha på mig för fint i morgon, kanske också måla naglarna.. sånt är alltid kul :)

har ni fina planer inför nyår?

Ha en super torsdag och en nästa sista kväll på detta år !!

KRAMAR

Torsdag


Hej :)

Nu har de hunnit blir torsdag och tiden går så himla fort.. snart skall ja gå över till fina granne och diskutera hur vi skall göra med nyårsmaten i morgon, vår första tanke var helstekt kalkon, så vi får väl se om de fortfarande är aktuellt :)

Annars sker de inte så överdrivet mycket idag, jag sov ganska länge och hade nog bara tänkt packa upp lite saker, ser ju inte riktigt ut här hemma efter att ja varit sjuk, men skulle väl våga påstå att de mesta blir kaos när inte ja är pigg nog att ta tag i de :)

Men en till rolig sak skall ja allt få göra i dag och de är att gå på bio :) ja och min pojke skall gå och se Narnia 3 i 3D och de skall bli super kul, vet inte om ja är de största fan av själva filmen, men de va längesen ja fick se en 3D film och denna tror ja är otroligt maffig. Så nu längtar ja till de; bio, godis, Coca-Cola och min pojke :)

Kramar

Lite mer julklappar.. till köket


Hej igen :)

Hoppas att ni har de bra .. De har ja .. :)
Tänkte visa lite mer kort från va som fanns i tomtens säck i julas, vi är nu inne på köket, fick nämligen lite julklappar som passar in under den kategorien!

Fick otroligt fina silikon muffinsformar av Svärföräldrarna :)

Min pojke fick en knäckebrödsburk av sina föräldrar

och återigen fick ja en sak av svärföräldrarna.. en super söt liten keramikburk som ja numera har godis i :)

Min pojke fick också en väldigt fin och nyttig kokbok av sin moster

Han fick också en väldigt fin kokbok av sin bror, så nu skall de lagas massa got italiensk mat

Och ja fick en kokbok av min mormor och morfar, denna va väldigt fin och speciell, man får nämligen tips till alla högtider; kräftskiva, farsdag, julafton, fettisdagen mm :)


Min man


Detta inlägg tillägnar ja min pojkvän!

De råkar nämligen vara så att han är de mest underbara som finns!!
Vi träffades i 2007 och har hållit samman efter de, vi har haft våra problem, men vem har inte, och de är nämligen så som de säger att, de som inte förstör en gör en starkare. Och idag, snart 4 år senare känner ja mig så otroligt lyckligt lottad över att han är min pojkvän och att vi tillsammans skall möta framtiden!

Han är så otroligt omtänksam och är helt klart den snällaste personen som ja någonsin träffat och då  menar ja på de sättet att han hjälper mig, stöttar mig men samtidigt utmanar mig, ifrågasätter mig och framför allt står upp mot mig om ja blir för envis.

En man skall vara allt en kvinna kan önska sig, men samtidigt inte bli en dörrmatta, så tjejer, de är ingen lätt uppgift de har framför dig!
Det är just därför ja är så otroligt tacksam över att ha hittat den perfekta kombinationen av detta i min sambo, mitt allt och förhoppningsvis min framtid!

Så till min man som (bara ibland) läser min blogg så vill ja bara säga att ja Älskar dig, och att få en egen hyllning på internet är väl ganska bra? :)


Lite bilder på vad vi fick i julen


Hade en diskussion i julas om bloggar enbart handlar om att visa upp sig, hur man ser ut, va man köpt osv så att alla andra kanske skall bli avundsjuka eller bara imponerade!
Än så länge vet ja inte anledningen till min blogg, tror de handlar en del om att visa saker och berätta, men inte för att skryta utan för att allt känns roliga om man får dela de med flest möjliga, och när annars tar kort eller får saker, så är de nästan bara ja som tar del av det.

Så detta är en blogg som ännu inte hittat sitt syfte, kanske märker ja en dag att ja har den av helt fel anledning och då hoppas ja att stänger ner  den, eller så utformas den till något bra. Med andra ord, de är en blogg i sin startperiod.

Så här kommer lite av de som ja fick, kommer nog visa fler saker i kommande inlägg, känns bara konstigt att rabbla upp allt och allt har ja inte fått på plats än heller. Kom också ihåg att ja inte är en proffs fotograf utan att ja nyss börjat försöka lite granna, så även de blir nog bättre med tiden :)

Först och främst så fick ja lite fina saker till att duka med och de uppskattas alltid hemma hos mig.

Fick fyra gröna servetter från Himla av min mormor och morfar. Servettringen som också är från himla kommer även dem från mormor och morfar, men de fick ja i födelsedagspresent.

Fick också fyra vita servetter av min underbara pojke och samma sak här, servettringen kommer från mormor och morfar

Fick också 2 st matchande ljuslyktor av märket himla från mormor och morfar, nu är de egentligen bara att komma på besök så skall ja duka ett kungligt middagsbord :)

Även mina fina svärföräldrar ville hjälpa till med min besatthet av inredning så fick två underbart fina dukar från Lexington som även kan användas till brödhanddukar, smart va?

Titta också på dessa otroligt söta små glasfrukterna som ja fick av svärföräldrarna, de kan läggas på bordet som dekoration, tänkt er bara en dukning ute i trädgården i sommar med dessa små fina frukter på bordet.. hihi

Så detta va de som jag(vi) fick till att kunna göra de fint hemma vid middagarna och mest kanske när de kommer folk på besök.. :)

Kramar

Magisk stund


I lördags så fick ja som sagt träffa min lilla Agnes igen och gud så söt hon är, så jag längtar verkligen tills den helgen som måste ske inom kort då vi skall få spendera en helg helg med vår favorit familj i Halmstad :)

Både ja och Agnes är lite smått skeptiska, hon undrar nog starkt vem ja är och ja är smått ledsen över att hon skall upp för att sova ..

Ser faktiskt ut som om Agnes tyckte detta var mysigt, ja gjorde de i alle fall.. vi har också kära Ewer i bakgrunden :)

Visst är vi söta?

Lilla underbara flicka säger ja bara

Nu vill hon sova, så pappa kom och tog henne från mig :(

Miss you men vi syns snart hoppas ja :)

KRAMAR

tisdagen den 28 dec


Jag vill ju så gärna visa alla fina bilder som vi tog i jul, blev nämligen ganska bra på att ta kort med min nya kamera, men däremot så är min form fortfarande ganska dålig, så jag orkar inte att lägga upp dem riktigt än, men de kommer väl i dagarna så fort ja fått lite mer färg på kinderna, har i alle fall fått i mig lite mat och en del vätska, så de är på rätt väg!

Har sett på facebook också att min underbara lilla Agnes har fått vinterkräksjukan också, och tom lagt in på sjukhuset, först fick ja Panik för att ja trodde kanske ja hade smittat den lilla, men förhoppningsvis så var inte skulden min, de är ju vidrigt när sådana små blir sjuka, då tar man de ju hellre själv!


Så nu skall ja slappa framför tv, har nämligen flyttat ut till soffan ;)


KRAMAR

Synd om Malin


Hej!
Idag är de allt synd om mig.. allt började i går vid frukosten, jag började bli jätte snurrig, kände mig full och va helt borta, så fick ligga i sängen i flera timmar, sen så lyckades vi ta oss hem till Oslo vilket var en stor lättnad eftersom ja hade läkartid i dag kl 14.00

Men mådde dåligt hela vägen hem och när vi kom hem så blev de ännu värre, så när ja la mig va de full karusell för mig, men ja lyckades ändå somna.

Detta för att bara vakna några timmar senare med magsjuka, så fick lägga madrass i badrummet och där spenderade ja timmarna mellan 04.00 och 10.00. Ringa läkaren och bestämde att ta mig dit ändå för att göra min undersökning, fick ju hjärnskakning för ett tag sedan, läkarbesöket gick bra, men ja mådde inte väldigt bra, men bestämde att vi skall testa att jobba lite kortare dagar ett tag framöver och så trodde han att ja igår fått en infektion på balanssinnet av något slag samt vinterkräksjukan.. Så har blivit ompysslad av min man i dag, kanske fått i mig 1,5 glas vatten och lite lite överkokt ris. Man blir ju så rädd att äta när man spytt.. men börjar piggna till lite nu, febern stiger dock vilket inte känns så himla uppmuntrande, men de är väl lika bra att få allt på en gång? :)

Nu skall ja lägga mig i gen :)

Kramar

Mellandagsrean


Idag hade ja tänkt kolla om de börjat rea lite eftersom de är en del saker som ja är sugen på att köpa, men vi får se hur de går, för när ja satt och åt frukost så blev ja väldigt yr helt plötsligt och sedan dess har ja legat i sängen, försökt att gå upp, men de snurrar och ja blir väldigt illamående och de känns som om ja ska välta, så måste säga att detta var inte de bästa sättet att avsluta julhelgen på, men skall snart försöka få i mig lite lunch och hoppas att de hjälper, men man blir ju lite rädd för de känns väldigt obehagligt, precis som om man vore full, allt snurrar och så mår man illa.. kanske håller ja på att få influensa, eller så har ja vätskebrist eller så är de min dumma nacke som spökar, vi får helt enkelt bara se..
Har också pratat med min mor och mormor idag, alltid lika roligt... skall visa er lite bilder från min jul, blir nog att ja sitter och pillar med de lite i morgon hade ja tänkt, i kväll blir de nog att äta popcorn framför SALT och att plocka upp julklapparna man fått och lägga in dem fint på sin plats, de är alltid en tillfredsställelse, se hur bra de passar in, ta bort prislappar och allt sånt.. ja är lite knäpp, ja vet, men ja står för de :)

Igår spelade vi charader till långt in på natten, fick nämligen ett super roligt spel av min svåger när ja fyllde år, charader från nicogame, och ett exempel är: Tandgnisslande tanndläkare borrar olja i en balja med tandverk (och under charaden så skall man låsas att kläderna sitter obekvämt och rätta till dem) så de är inte de lättaste sakerna att förklara utan att prata, men de va väldigt roligt och vi var väldigt duktiga.

Men nu blir de lunch, sen blir de förhoppningsvis lite rea och så blir de att handla mat..

Men ja återkommer och ja hoppas ni får en toppen söndag :)

KRAMAR

Juldagen :)


Idag mina vänner är de juldagen och den skall firas exakt lika mycket som själva julafton!
Har fått träffa underbara lilla Agnes och hon är en megasötnos, skall visa er sen :)

Men morgonen började med en otroligt lång och skön sovmorgon och de behövdes eftersom de blev ganska sent igår, satt nämligen uppe tills långt in på natten och såg Pensionärsjävlar som är en sjukt roligt program, så julaftonen avslutades med mängder av skratt..

Så eftersom sovmorgonen så blev de en lugn god frukost, men vörtbröd och ost för min del och hemmagjord varm choklad, och efter de så blev de att träffa lilla Agnes och som sagt, de var otroligt roligt och den lilla tjejen gjorde vår juldag mycket roligare!!!

Så nu är de lunch/middag och efter så tänkte ja hoppas att de hade en bra film på tv, så att man kan slänga sig i soffan och bara slappna av...så hoppas hoppas... :)

Men ha en toppen juldag och hoppas att er julafton var magisk..


God Jul


GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL
jag önskar er alla en riktigt god jul.. vi har de bara bra, men är så otroligt mätt, man äter så himla mycket gott på julafton, att de är ganska skrämmande!

Igår var vi på stan med mormor och fick skaffat julklapp till pojken, en kostym, skjorta och slips, och gud va snygg han blev då.. vi passade också på att köpa ett par finskor till honom, och de var pricken över i:et som man säger :)
Malin fick också en julklappa av mormor och pojken, en tröja från Hunkydory som ja önskat mig länge, så de va ett otroligt bra början på julen :)

Så i morse blev de julgröt och skinka och sen lite julklappsutdelning, fick så himla mycket fint, super nöjd! skall lägga upp bilder och beskrivning efter julen hade ja tänkt! Idag blir de bara att njuta av dagen och mysa med familj och vänner, sitter nu vid öppen brasa, nedpackad i filtar och dricker Coca-Cola, så julen kunde varit betydligt värre.. hihi
håller också på att lära mig min kamera, kan ta lite actionbilder och fixa lite med fokus och sånt nu, så om inte alltför länge är ja nog lite av ett proffs .. kanske :)

Men som sagt, ett riktigt gott nytt år till er alla!

Kramar

23 december


Jag önskar er alla en underbar 23 december! :)
Igår blev de en sen kväll och idag ser de otroligt kallt ut, uff uff!

Detta blir ett super kort inlägg, så de enda ja egentligen ville var som sagt att önska er alla en riktigt fin dag innan julafton! :)

Kramar

Julbak


Idag har de blivit en del bakning och har också slagit in en del presenter, så tänkte ta och visa lite bilder :)

Först en bild på min otroligt fina kakburk som ja köpte uppe i Annas butik :)

Sen bild när den är full av kakor :)

Jag har absolut inte bränt kanelänglar och slängt ut dem på balkongen..

Har gjort mina underbara kardemumma knutar

Också bakat en stor sats med lussebullar..

Så detta va mitt julbak, massa gott va?

Kramar

Morning


Nu är de morgon och vi har kommit en dag närmare julen, Hur känns de?
Skall ni vara med familjen eller med vänner, skall ni till eran bättre halvas familj eller resa utomlands? Äta svensk julmat, eller blir de kanske norsk? För mig blir de blandning av familj, familjs familj och massa god julmat och förhoppningsvis massa massa godis :)
Och kanske lite paket och när vi ännu är inne på det ämnet, så fick ja igår handlat de sista julklapparna, de var egentligen bara kvar till min pojke, så de kändes skönt att få de klart och ja blev faktiskt nöjd med resultatet.
Så jag får hoppas att han blir nöjd, de återstår att se på själva julafton..

Fick också varit på julfika igår och handlat svensk glögg till min man på systemet, så de var en dag där saker föll på plats! På julfika fick ja te, lussebullar och massa choklad, så de var mysigt :)

Och blev så sugen på bakverk att jag Idag så skall baka, så vi får hoppas att de blir gott och så får vi hoppas att ja hinner innan julen kommer..

Fick också adventspaket i min kalender, 2 faktiskt eftersom min tankspridda pojke som gav mig mitt första paket, sådana klisterlappar som man fäster kort i album med och sen så hade han råkat lägga min present för den 24 på bordet oinslagen, så den fick ja idag också.. SALT med Angelina Jolie, men de gör mig inget, de va tanken som räknades!

Skall ta en liten paus nu.. men vi hörs sen :)

Kramar

Shopping

Fick ju också shoppat en del i helgen :)

Först så blev de en del kläder :)
Bolero liknande tröja från Capri Collection

Ett par till Koola Anna Jeans :)


Lång tunn T.shirt från Blend


Långt svart linne från Koola Anna


Ett svart tunnt sommarlinne från Koola Anna


3 par strumpor från Salming

Sen så blev de som sagt lite annan shopping som ja är super nöjd med, fört och främst världens sötaste kakburk, men denna kommer ja med bild på senare, eftersom ja måste baka något först och lägga i kakburken :)
Sen så blev de lakan från Lord Nelson, Eco Satin, så nu saknas de bara Himla lakan och Lexington lakan och sen är ja i box :)
Skall lägga ut ny bild sen när vi bäddat med dem :)
Och så sist men inte minst så fick vi 2 handdukar och ja älskar fina handdukar, vill helst rensa ut alla de gamla som ja har hemma, de fula omaka som man bara har av gammal vana och byta ut mot fina nya, så nu har ja två till, men är alltid på jakt efter nya :) Så hoppas att ja får de i julklapp och annars så köper ja några egna efter jul :)
Kramar

Klockan börjar närma sig 4


Snart är klockan 4 och de säger mig inte mycket mer än att de börjar bli väldigt mörkt ute och att vi snart är inne på den 22 dec.. känns galet, varje år kommer julen och varje år kommer de lite som en chock! :)
Idag sker de inte en massa, de skall bli julfika med vänner och så kanske köpa sista julklappen till min pojke, men annars så är de ganska tomt på mitt schema, blev heller ingen bakning idag, vilket betyder att de får ske i morgon, så att handla lite ingredienser till baket måste jag också göra!

Annars så har ja sett lite på Dawson Creek och ja har också fått städat en del, de går ganska bra för huvudet, bara gå runt och städa, men de är inte så himla roligt dock, men har fått badrummet klart, tvättat och hängt en tvätt samt nästan städat klart hela köket och fått ganska bra ordning i sovrummet, vilket är toppen, att ha de fint till jul är ju ett måste och att slippa städa kvällen innan är också ganska skönt!

Men nu skall ja börja göra mig klar till julfika lite senare, ha de bra så länge :)

Kramar

Five little monkeys


Måste bara lägga ut texten till en låt som min lilla syster sjöng för oss när vi var uppe, hon hade en helt annan melodi än de som ja hittat på Youtube, men hon var så himla söt att ja måste nog spela in henne nästa gång och lägga upp så ni kan få se :)


Five little monkeys (Hold up five fingers.)

jumping on the bed. (Jump up and down.)
One fell off (Hold up one finger and then roll your hand down towards the floor.)
and bumped his head. (Tap your head with your fist.)
Mama called the doctor and the doctor said, (Put your pinky to your mouth and thumb to your ear like a telephone.)
"No more monkeys jumping on the bed!" (Put one hand on your hip and wag your index finger.)


Four little monkeys (Hold up four fingers.)
jumping on the bed. (Jump up and down.)
One fell off (Hold up one finger and then roll your hand down towards the floor.)
and bumped his head. (Tap your head with your fist.)
Mama called the doctor and the doctor said, (Put your pinky to your mouth and thumb to your ear like a telephone.)
"No more monkeys jumping on the bed!" (Put one hand on your hip and wag your index finger.)


Three little monkeys (Hold up three fingers.)
jumping on the bed. (Jump up and down.)
One fell off (Hold up one finger and then roll your hand down towards the floor.)
and bumped her head. (Tap your head with your fist.)
Mama called the doctor and the doctor said, (Put your pinky to your mouth and thumb to your ear like a telephone.)
"No more monkeys jumping on the bed!" (Put one hand on your hip and wag your index finger.)


Two little monkeys (Hold up two fingers.)
jumping on the bed. (Jump up and down.)
One fell off (Hold up one finger and then roll your hand down towards the floor.)
and bumped his head. (Tap your head with your fist.)
Mama called the doctor and the doctor said, (Put your pinky to your mouth and thumb to your ear like a telephone.)
"No more monkeys jumping on the bed!" (Put one hand on your hip and wag your index finger.)


One little monkey (Hold up one finger.)
jumping on the bed. (Jump up and down.)
She fell off (Hold up one finger and then roll your hand down towards the floor.)
and bumped her head. (Tap your head with your fist.)
Mama called the doctor and the doctor said, (Put your pinky to your mouth and thumb to your ear like a telephone.)
"No more monkeys jumping on the bed!" (Put one hand on your hip and wag your index finger.)


Tisdag och få dagar kvar till jul


Nu är de väldigt få dagar kvar till jul och de känns otroligt spännande!
Massa god mat, vänner och familj och så lite ledig tid! Oftast så tror man dock att man skall få vila upp sig, men de blir snarare tvärt om eftersom de är så mycket som man skall hinna med.

Så vi får helt enkelt se va denna julen för med sig, blir den stressig eller blir den helt toppen, only time will tell! :)

Idag har ja inga stora planer, skall förska vara uppe och gå en del så att mitt huvud blir bra, märker att de inte är helt 100, satt och pärla med min lillasyster och efter ca 10 minuter så har ja huvudverk, de kan dock också vara en effekt av att man inte gjort de på länge, men sånt vet ju inte ja, så man blir ganska rädd!

Men kanske baka lite idag, de brukar gå bra, stå upp mycket, slappna av i axlarna och bara göra saker som känns bra, gör de ont, ja då får man sluta!

Men önskar er en super dag och så kommer ja snart tillbaka med mer att skriva :)

KRAMAR

Julklappar och Födelsedagspresenter


Fick ju väldigt mycket fint och fick shoppat väldigt mycket fint, så tänkte ja kunde visa en del av de :)
Först så fick ja julklappar och födelsedagspresenter :)

Micro, denna kommer de dock bil på först när vi hittat en bra plats åt den :)
Nattrock från trofè
Tavla med mina småsyskon på :)

En otroligt fin tavla som ja fick av pappas fru
skrivbok som ja fick av mina små juveler
Ett ovanligt fint armband från snö som ja fick av min extra moster med familj

Fick också ett par sjukt söta vantar och en mössa, bilder på dem får ja återkomma med :)
Och i födelsedagspresent av pappa och Anna så fick ja ett par jeans från Koola Anna och en tröja från Capri Collection
Kramar

Hos småsyskonen :)

Här kommer lite bilder från helgen..
Jag och min syster och i bakgrunden min lillebror
Lillasyster på disco
Min pojke :)
Min bror och hans hamster
Kramar

Helg med småsyskon!

Hej på er :)

Jag har haft en helt underbar helg, vi har nämligen varit hos mina småsyskon och de va precis va ja behövde mitt i allt kaos med julstressen och hjärnskakningen.

Vi åkte upp utan att de små visste om de, pappa och Anna var så klart medvetna om de och var också nära på att försäga sig x antal gånger, men ansiktsuttrycket på dem när vi sprang in i köket var helt magiskt, de såg verkligen ut som om de skulle svimma!

Fick många och långa kramar av de små och sen fick vi hälsa på lilla Roxy (min lillebrors nya dvärghamster) och så var de lek lek lek!

På kvällen skulle min lillasyster på disco, så då fick ja följa med och de va total lycka, få hjälpa henne göra sig fin, se henne dansa och springa till kiosken för att köpa chips, godis och läsk och sen att bara få dela detta med henne, de va toppen och undertiden som vi var där så var min pojke och lillebror på andra äventyr! Men de hämtade oss efter discot och körde oss hem, snälla pojkar :)

På kvällen så åt vi middag och sen var de rätt ut i baljan, min far här nämligen en sådan där tunna ute som man eldar i och som man sen kan sitta och njuta i i flera timmar, denna kvällen badade Pappa, småsyskon och ja och min pojke väldigt länge och pappa hade också fixat en stor fackla liknande sak som brann högt uppe i ett trä, vilket gjorde stämningen extra mysig!

Men så kom natten och dag 1 var slut och vi slappade av lite i soffan innan vi gick för att lägga oss :)

Dag 2

Blev väckta av min bror (min syster sov fortfarande :) och så var de att fixa frukost och sen så spelade i lite mer spel, pojkarna spelade fotboll och målade och ja och min syster pysslade en del och slappade framför Tv.
Vid 11 så åkte vi upp på fjället, Ja och min syster skulle i sportaffären och kolla skidbyxor åt mig medan de andra åkte längdskidor, och sen så träffades vi i sporten för att ta en fika och spela lite spel i spelhallen!
När denna trippen var slut så åkte vi för att handla lite lördagsgodis och lite ingredienser till en kladdkaka som vi skulle baka till Kim, eftersom vi skulle dit på kvällen på 20 års kalas!

Väl hemma så baka vi kladdkaka i långpanna och så skar vi ut en flaska och en burks, täckte den med nutella och så skrev vi vodka och öl med strössel på dem för att fira att han faktiskt får gå på systemet själv :)
Och sen så la jag mig i min brors säng för att se på en film (han har våningssäng med skrivbord under och tv och dvd på väggen så att man kan ligga i sängen och se på film) och inte långt efter så kom både pojke och lillebror upp för att se den med mig :)

Kl blev 6 och de var dags att gå på kalas, vi kom dock lite sent pga av en massa missförstånd  :( Men de blev god middag, paketöppning, vin, Coca- cola och en massa goda kakor som bakats. Jag och min pojke fick också paket, med detta återkommer ja till senare :)
Kvällen avlsutades med att vi stannade kvar ett tag för att prata och sen så gick vi hem och la oss i soffan framför en film och så somnade min lillebror hos mig och de va så himla mysigt, så när vi skulle lägga oss, så fick vi bära in honom i sin säng, MYS!!! :)

Dag 3

Sorgens dag, de va dags att åka hem!
Pappa jobba, men Anna var ledig, så vi åt frukost och så satt vi bara och pratade länge, en väldigt trevlig förmiddag, de blev också en del paket, jag och pojken fick och så gav vi till mina småsyskon, min lillasyster fick massa hund saker och min lillebror fick ett avancerat lego med massa bitar och så skall de bli en motorcykel, så tror att de va toppen presenter, vi fick också massa fint, men allt detta kommer sen med bilder :)

Vi gick sen ner till Annas två butiker för att handla lite och som vanligt hittade ja en massa, men även detta kommer sen med bilder, blir så mycket roligare så :)

Vi tog också en runda inom matbutiken och köpte med oss lite svensk god mat och sen så blev de lunch bara för att behöva säga hej då och åka hem, Snyft säger ja till det! De va otroligt jobbigt, men samtidigt helt underbart att ha sett dem, så ja njuter av de ja!

Vägen hem gick bra, tog väl nästan 5 timmar, och väl hemma blev de kvällsmat och så Karate kid och Popcorn, och recension på denna kommer inom snar framtid !

Så detta var min toppen helg och nu skall ja snart ta lite frukost/lunch och vila från datorn!!

KRAMAR

God morgon!

Nu har ja vaknat och börjat fixa i orning mig för en ny dag!

Vi får höras lite senare när alla vaknat :)

Kramar

Julklappar

Sitter och slår in julklappar till mina småsyskon, men snart så skall ja hoppa i sängen, så att man är pigg och glad i morgon :)
Idag har ja handlat lite julklappar, så nu är de inte många kvar vilket känns otroligt bra och annars så har jag inte gjort så mycket, ätit god middag och vilat en massa :)
Hoppas eran dag varit toppen, vi hörs i morgon, för nu så skall ja göra mig klar för sängen :)
KRAMAR

U15 Julavslutning

Då har ja lovat mina underbara tjejer som ja tränar i volleyboll att lägga upp lite bilder från våran julavslutning!
Vi började med att bara berätta hur kvällen skulle se ut och lät alla hälsa på alla..

ChokladStafett
Sen var de dags för den första övningen och de va att man skall lyckas äta choklad med kniv och gaffel och samtidigt ha på sig mössa, vantar och halsduk! Alla satt i en ring och så skall man slå en tärning, får man siffran 6 så skall man snabbt in i mitten, ta på sig kläderna och skynda sig att äta så mycket choklad man hinner innan nästa tjej får nr 6.


BollStafett
Andra övningen var att gå stafett samtidigt som man skulle hålla en volleyboll mellan benen och man skulle under nätet och runt en stol och tillbaka


Handduksvolleyboll
Detta är något vi gjort innan och som uppskattades mycket, så fick även vara med på julavslutningen och de är så klart handduksvolleyboll. Här är reglerna en studs och så tre gånger i laget precis som vanlig volleyboll nu spelar inte vi längre volley2000, vilket gör att vi inte har studs när vi tränar vanligt)

Mys och Pyssel
efter att vi gjort ytterligare en lek som ja inte har kort på eftersom jag var delaktig så blev de dags att äta lussebullar och pepparkakor samt skriva snälla saker om alla :)

Äpple i en burk med vatten
Sista lilla delen var att äta ett äpple i en burk med vatten, egentligen helt runt med de blev ganska svårt, så till slut så blev de två bett man skulle ta för att vinna



Så tackar alla för en super mysig kväll och hoppas ni får en super fin jul :)

KRAMAR!!!!

Ängel!

De har varit julavslutning med U15 och mer bilder på detta kommer senare idag eller i morgon, men hade bara lust att visa hur ja ser ut som en ängel.. :)
Ha en underbar tisdag, så hörs vi senare! :)
Kramar

Ny vecka!

Då har vi gått in i en ny vecka och de är faktiskt veckan innan julaftons veckan, är inte de konstigt så säg :)
Denna veckan blir att ta de väldigt lugnt så att ja kan vila upp mitt huvud ordentligt! Har också fått tid för röntgen så får hoppas att de inte visar något dumt!!

Men jag skall ialle fall slå in de julklappar som ja handlat och så skall ja se till att få handlat de sista julklapparna så att man blir helt klar, men vi har inte mycket kvar, vi har varit ganska effektiva detta året måste ja erkänna!

Så jag önskar er en fin dag och så hörs vi senare :)

KRAMAR

Världens bästa Morfar


Idag har de varit en otroligt lugn vilodag, jag har vilat mig och vilat mig och vilat mig och de va nödvändigt eftersom jag har så himla ont i huvudet. Men nog om de, tänkte kanske ni ville se hur fint köket har blivit?
Min morfar är otroligt duktig och jag är så glad att detta blev så lyckat, TACK MORFAR! 

här kommer lite för och efter bilder på kaklet i köket :)
Så såg de  ut innan... fint?

Och detta är köket efter!

Måste säga att ja tycker de är otroligt stor skillnad och jag längtar tills de är helt klar! Får bara försöka övertyga min otroligt snälla morfar att komma hit igen och hjälpa mig lite till :)

Lägg också märke till min fina köksmaskin och till de vita korgarna som står på hyllorna, de va ganska mycket finare än de som fanns innan.

Hoppas att ni har en fin helg! :)

Kramar

Malin fick skryt på sin namnsdag

Måste säga att ja blev riktigt glad när ja kollade igenom mina Jobb mail idag, för där så stod de att ja fått en flaska vin, och de är inte de viktiga, utan de som värmer är de snälla orden som va anledningen till det!

vinen går til Malin Wessberg for hennes fantastiske evne til å spre glede, engasjement og skape lyst til å lære mer om prosesser og produkter.
Så ja tackar denna människan för att min dag blev lite bättre och jag längtar tills ja är tillbaka på jobbet!

Kramar

Malins dag

Idag så är de Malins dag, och anledningen till detta är att ja har namnsdag!!!!

Så ett stort grattis till mig!!

Malin är ett kvinnonamn och en nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala".

Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. 31 december 2005 fanns det totalt 48 255 personer i Sverige med namnet, varav 40 678 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 344 flickor namnet, varav 190 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag 10 December, tillsammans med Malena.

 

Så idag gick ja upp tidigt för att äta frukost med min pojke och min hemliga gäst och så fick ja paket!!

Först mitt adventspaket och sen så fick ja också ett namnsdags paket, Jippi!!!

 

Detta va de som gömde sitt i mitt adventspaket, två st krokar som man kan fästa på kaklet i badrummet :)

( bilden är med gamla kameran så är inte så fin som ni ser)

 

Och detta va min namnsdags present, fyra stämplat som man trycker ut figurer i papper med!

 

SÅ TACK FÖR DETTA MIN SKATT!

 

 

Kramar


En mössa


Så då har man varit en super snabbis på nattshopping på triaden, anledningen till detta var att pojke skulle köpa lite ytterkläder och de hade rea som öppnade nu kl 9, så då va de ju lika bra att vänta!

Han köpte dock ett par byxor som ja egentligen ville ha, och vi kunde inte ha likadana, de blir lite dumt och de va ju herrbyxor, så han fick väl ta det, men lite små ledsen är ja! :)
Så nu skall ja googla fina vinterkläder som han kan få köpa till mig.. hihi

Jag fick i alle fall köpt mig en mössa från Henri Lloyd som ja blev väldigt glad i, bild följer nedan och ni får ursäkta om ja ser lite sliten ut, men de är sent på kvällen :)



Men nu skall ja sova, har nämligen varit hos doktorn idag och är fortfarande inte bra, så blir lite dator, film och allt annat som har med att koncentrera sig för mycket å göra! Men de får de  va värt om ja blir helt bra i huvudet!
Skall också få röntgas för att se att de inte är något dumt som ligger och gömmer sig i mitt huvud!

Men ha en super fin fredag, så hörs vi i morgon!

Kramar

Julklar

Detta är underbara Eline och som ni ser är hon väldigt väldigt julklar :)



Saknar dig en massa

Kramar


Jag tror ja vill klippa mig

Va tror ni om denna frisyr ja hadde innan??


Kakla köket

Idag kaklas de för fullt i köket, tyvärr så tar de längre tid än va man tror, så allt blir inte klart denna gången, men ganska mycket är gjort och de svåraste är gjort, den andra går nog ganska smidit skulle ja tro, inte för att ja tänker göra det :)

Det är nu inte heller många dagar kvar till julen och de gör att ja blir lite glad och de är något man behöver när de är - 19 grader utomhus!!!

Men här kommer lite kort från Hemsedal, och jag kan lova er att de va inte många minusgrader ute denna dagen :)


Jag på fjället


Vår utsikt


Jag och min pojke vid Tinden kiosken

Kramar


Julmiddag

Så har man fått nygrillad julskinka med Edwins senap och vörtbröd och Coca-Cola, bättre middag än de får man leta efter!

Kom också hem till ett halvfärdig kaklat kök , och ja säger bara, SJUKT SNYGGT!
Så när de är klart (eller så klart som de kan bli denna gången) så kommer de komma bild bevis och då pratar vi extrem förvanling. Innan så såg de ut som om sakerna endast var placerade där för att de fanns en ledig plats, men nu ser de verkligen ut som ett kök och de gör mig väldigt glad!

Annars så är ja fortfarande inte bra i huvudet och de va ett bakslag, men samtidigt så får ja bara ta den tiden de tar, kan inte riskera att ha huvudverk resten av livet bara för att ja stressar och vill tillbaka i rutiner och vardagen för fort innan kroppen är redo!!

Men nu är de lite House, och sen så skall de sovas!!

KRAMAR


Tisdag

Så var de tisdag igen!

kan bara börja med att berätta att de igår va - 19 grader hemma, har ni hört så förfärligt kallt :(
Idag va de inte mycket bättre, - 16 grader :(

Men lite positivt skedde igår och de va att de kom mängder svensk mat hem till mig :)
Och de va så gott, ja fick fläskfile, kycklingfile, köttfärs, tacos ( kryddor, mjuka bröd, skal och sås) fetaost, riven ost, mozarella, MASSA Coca-Cola, julmust, vört bröd, 2 stora julskinkor, bregott, juice och en massa massa massa mer :)

På morgonen idag så vaknade ja också till en färdig frukost med gröt och juice och så vörtbröd med sådan julost i rött vax eller va de är för något den ligger i :) Var en otroligt god fruksot som ja kommer stå mig länge på tror ja, eller så blir de tvärt om så är ja snart hungrig :)

Vem denna tomten är som skämmer bort mig hemma skall ja inte avslöja riktigt än, hihi

Skall också Köpta julklappt till mina småsyskon, och ja tror de kommer bli väldigt glad över de de skall få ( är egentligen inte från mig utan från pappa och hans fru samt farmor) men de är min ide, vill nämligen att de skall få en super jul och tror att de kommer uppskatta detta :)

Kramar

Tillbaka på jobbet

Då var man tillbaka i vardagen!

De kändes ganska segt att gå upp i morse, men de blir nog bra igen efter några dagar med rutin, fick ialle fall ett paket i min adventskalender idag, värme påsar till fötter och händer, kan användas en gång och håller i 4 timmar, så de skall ja riktigt njuta av när de är super kallt ute :)


Idag är de massa att göra, hade 250 mail när ja kom och nu är ja nere på 50, så de är förbättring ialle fall, men skall nog gå och ta lite lunch nu, börjar bli hungrig och börjar bli väldigt viktigt att ja tar en paus så ja får vila mina ögon :)

En annan sak är att de idag kommer en person och hälsa på som betyder väldigt mycket för mig :)
så de gör mig super glad!

Kramar

Hemma igen!

Då var man hemma efter en dag i en fullsatt träningshall :)

Va otroligt hög ljudnivå och allt gick i ett, de va minsan en slitsam dag kan ja lova men samtidigt så va de väldigt roligt och mina tjejer de är så duktiga, de är inte alltid bäst på att hålla humöret öppe, men de kämpar och de är de viktigaste :)

Vi vann en match och förlorade 3, men vi är fortfarande nöjda och vi kommer bli bättre för varje träning :)

NU så skall ja äta bästa pizzan som är i närheten, och de är pizza från Fratellis och till de skall ja ha House och Coca Cola :)

I morgon blir de jobb :(  Lite nervös faktiskt när man inte varit där på ett tag, tänk om ja glömt allt, tänk om de inte kommer ihåg mig, tänk om de är irriterade och tänk hur många mail ja har :(

Men men, tar en dag i taget!

nu är de middag,

KRAMAR

U15 Turnering

Då skall man bege sig på turnering med mina U15 tjejer, så önska oss lycka till och glad andra advent eller vad man säger :)


Kvällen har kommit! :)

Nu har ja och min pojke precis sett Shrek 4 och omdöme och sånt kommer väl i morgon eller i början på nästa vecka :)

I morgon är de turnering för mig med mina U15 tjejer, kan tyvär bara vara med ett lag då det är på helt olika ställen, men de blir spännade, så får hålla tummarna!

Idag blev de inte mycket gjort, julpyssla lite framför en del gamla avsnitt av Criminal Minds och sen så var de också middag, och idag blev de kantarell smörgås med en liten sallad till ( med sallad menar ja gurka :)

Så nu vet ja inte va som sker de sista timmarna av dagen, eller snarare timmen, blir nog inte så sent för mig idag, och i morgon är de 2 advent, de får ni inte glömma!! :)

Kramar!

The twilight saga: Eclipse

Igår va de äntligen dags att se Eclipse igen, såg den på bio när den kom ut, men de är alltid lika underbart att se den hemma, liggande i soffan med kudde, täcke och i mjukiskläder och en massa gott att äta och dricka :)


Titel: Eclipse

Prod År: 2010

Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner

Handling: Handlingen kan väl nästan alla, men i korta drag handlar de om hur Bella faller för en vampyr och hur de två tillsammans försöker lösa ett sätt att vara tillsammans samtidigt som Jacob försöker få Bella att inse att hon är förälskad i honom också.

Omdöme: Här kan ja inte skriva annat än att ja verkligen verkligen gillar dem, är inget stort fan av Jacob dock så just flm 2 och 3 är lite av en irritation för mig :)

Betyg: 6/6



Adventskalender nr 2

Va fick ja den 2 dec?
Jo en vattenflaska, så tänkte kanske ni ville se den :)


Lördagen

Shit va klockan går fort, den är redan halv 1 och jag har inte hunnit göra något  :(
Igår blev de en sen kväll, la oss väl vid halv 3, mitt fel eftersom ja absolut skulle se min nya film, och min pojke som satt och spela samtidigt somnade till slut i soffan!

Men va väl uppe vid halv 10 i morse, låg kvar i sängen och läste till Modesty  och sen så var de tomtegröt och 4 avsnitt av Jul i Kapernaum som morgonmys!

Så nu sitter ja här, har torkat lite damm, satt på en tvätt och tänt lite levande ljus och om jag skall va ärlig så har ja ingen anning om va som sker idag, är anti allt så kan nog bli en ganska tråkig dag och tittar man ut så ser de ut som en scen ur Narnia och is drottninges hem, så de lockar ju verkligen inte!

Så denna dagen får helt enkelt tas som den kommer.. Spännande eller totalt dötrist, de återstår att se :)

Kramar

Mysfredag

NU är ja upplagd för en underbar myskväll!

Först på listan står de tacos och House med iskall Coca-Cola
Efter detta blir de Eclipse med chips, Cola, popcorn och en Lion som ja köpt mig, MUMS!!!!

Så ni ser varför ja har svårt att inte gilla fredagar :)

Ha de toppen!

Kramar

Paket i posten


Att få saker i posten är något av de bästa jag vet, speciellt om man betalat de i förskott för då känns de lite som en present, men de bästa hade ju så klart varit om man inte behövde betala alls :)
Idag fick jag i alle fall 5 st böcker av Modesty Blaise, så har ja 5 av 19 st Titan Books som de heter och de är ungefär 5 äventyr i varje bok, så har en del timmar framför mig med underbar underhållning och ett extra plus är ju att ja gick dem så sent så att ja faktiskt kan läsa dem, har inte fått läsa med tanke på huvudet!

Men de är så fina och ja är så glad och de känns som rätt beslut att ha valt de istället för de svenska eller norska samlingsböckerna som kommit ut, har en av de och de är super bra, men de har inte publicerat lika många som på engelska!

Men här kommer de, mina fina fina tidningar! :)


The Sorcerer's Apprentic


Igår så ja min  första nya film och de va en malin film, Disney och Sci fi :)

Titel: The Sorcerer's Apprentic

Prod År: 2010

Skådespelare: Nicolage Cage, Jay Baruchel

Handling: Trollkarlar lever bland människor och i 1000 tals år så har Balthazar letat efter Merlins främsta lärling för att kunna träna honom så att han en dag skall kunna besegra Morgana.
Dave är en vanlig fysik nörd och när Merlins ring väljer honom förändras hans liv på en dag, och nu måste han tillsammans med Balthazar som sin mentor hitta magin som finns i honom.

Omdöme: Detta är som sagt en Malin film, blixtrar och snabba bilar, mattor som omvändlas till kvicksand och mycket mer är exakt de saker som ja gillar i en film. Gage passa perfekt i rolllen som en 1000 år gammal trollkarl och ja kan inte säga mer än att ja gillar den! Kunde vart ytterligare lite mer specialeffekter, men man kan ju inte få allt här i världen.

Betyg: 4/6



Knight and Day


I dag har ja sett en Action/Komedi som inte fått så bra betyg, men den överaskade positivt på mig!

Titel: Knight and Day

Pråd År: 2010

Skådespelare: Cameron Diaz,  Tom Cruise

Handling: En helt vanlig småstadstjej råkar hamna på samma flyg som en jagad spion. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att inte fel personer skall få tag på ett super hemligt föremål.
Frågan är bara om han är den han utger sig för att vara eller om de som jagar honom är de som sitter på sanningen?

Omdöme: Jag tyvkte att de va en väldigt underhållande film, Tom Cruise passade också ovanligt bra i den rollen han spelade och ansåg att filmen hade humor, action och en röd tråd och trots sina 117 minuter så kändes den aldrig seg eller fram tvingad, så gillar ni denna typen av film tycker ja ni borde se den.

Betyg: 4/6



Fredagen


Så var de fredag och de är en underbar dag och jag har valt att göra den till en riktigt slappar dag, sov länge, gjorde mysig frukost och kröp ned i soffan framför en av mina ny filmer, underbar början på helgen!
Dock lite deprimerande att de på ett sätt är sista sovmorgonen, man längtar tillbaka till jobb och rutiner, men man blir lite stressad av de också, tänk om ja fortfarande har ont, tänkt va många mail ja kommer ha i min inbox, tänk om ja missat en massa, osv osv !
Men de är väl bara att ta en dag i taget!

Och idag är de mys mys mys och tacos på agendan och dagen skall avslutat med Eclipse, Coca-Cola och chips :)

Önskar er en super fredag, och kan tala om att ja igår fick en vattenflaska av min pojke i min adventskalender, de hade ja önskat mig så blev ja väldigt glad över :) TACK!!

Men nu skall ja hitta på något roligt, vet bara inte vad än och så skall ja skriva 2 film recensioner också och så måste ja hålla utkik efter postbilen, för idag skall ja få paket .. HIHI

KRAMAR

Pepparkakshus

Kanske ni vill se bilderna av mitt pepparkakshus? :)

Det är i alle fall klart och jag har dessutom hittat en plats åt de, så att man verkligen ser de, och har gjort något nyttigt med den, skapat en godisborg, så att allt julgodis ligger där och väntar på en :)


Mitt fina hus :)

Och här står de :) de ser ganska litet ut, men de är egentligen vår tv som är så super stor, hihi, tror att pepparkakshuset är ca 20-25 cm högt om inte högra, skall nog mäta.... nu är ja tillbaka, 24 högt, 33 brett och 18 djupt

Så va tyckte ni? Fint?

Kramar

Filmer till Malin

Idag kom min pojke hem med nya filmer till mig och då blev ja så super glad, egentligen så skulle ja få en till, men med den blev de en massa strul, förklaring följer nedan
  1. Knight and Day ( Actionfilm med Cameron Diaz och Tom Cruise)
  2. The Sorcerer's Apprentice ( Sci Fi Disneyfilm med Nicolage Cage)
  3. Shrek 4 ( Animerad film :)

Och egentligen så skulle nya Eclipse vara med, men nu skall ni få höra vad som hände!

Igår så såg ja film 1,2 och Eclipse på Rema, och så tänkte ja köpa dem, men de va så dyra, kostade 160 kr st, så bestämde mig för att låta min pojke köpa dem idag.
Men ja va lite förvånad över att se Eclipse i butiken med tanke på att den har release dato i morgon, men antog att ja tagit fel ( vilket nästan aldrig sker:))
Så kollade på nätet och såg att den fanns i butiken, men när min pojke kom dit, så var de en lögn, och den kom först i morgon. Så åkte tillbaka till Rema, och då har de tvingats ta bort den där för att de lagt ut den för salg innan de va lov.

Så nu måste ja vänta tills i morgon och de irriterar mig :) I morgon är min sista dag av vila, och så har ja tänkt vila en massa, slappa i soffan framför film och då hade den varit bra att ha, men de blir en av de ja fick idag, skall se en av dem nu, kan bara inte bestämma mig va jag är sugen på, action eller sci fi :)

Stora problem förstår ni :)

KRAMAR

Resultatet


Så då kommer ett litet sent resultat, men ja har varit allt för upptagen med att äta bullarna, och de va faktiskt väldigt goda, trots att de hade saffran i sig ( som tur va inga russin i mina bullar)  :)


Min pojkes bullar, fulla med russin ( tagen med nya kameran)


Malins bullar, utan russin :) ( kortet är taget med nya kameran, vilket nog nästan alla nya är, så kan nog sluta skriva det :))

Kramar

Lussebullar


Malin bakar lussebullar, men de är med saffran och de är inte helt min favorit, men hade bara köpt en kesam, så kan bara göra en sats och saffranen skulle i så tidigt, så han inte dela upp degen först, så blir de så att ja inte gillar de de minsta så skall ja flirta med min pojke så han köper en burk kesam till så jag kan göra en sats utan också :)

Men inget av detta hade gått utan min älskade köksmaskin, Kenwood :)

Får lägga ut bilder sen på hur de blev, men nu skall ja lägga mig och vila huvudet, doktorns order

Kramar

Klubbdräkt


Som ja sa innan så har min klubbdräkt kommit och här får ni lite bilder, och färgen, Inte den vackraste, men va skall man göra åt de :)

Skjetten loggan

Ryggen med namn :)

Byxorna, men super initialer, MW

Nu blir de julmusik :)

KRAMAR

Plus poäng till min skatt


Nu är de så att ja skall berätta en liten historia som handlar om två saker, slå in presenter och min pojke!
Jag träffade min skatt i mars 2007, och eftersom ja fyller i sep och han i okt så var de min födelsedag som kom tidigast! Presenten va super fin, inslagen i butik och kortet, de vill ja inte prata om, de låg kvar i sin plats och de va inget skrivet i det och själva kortet isig har ja lovat att aldrig nämna för någon :)

Efter detta så blev de några födelsedagspresenter och julklappar som skulle slås in och man kunde tyvärr med en gång se vilka han slagit in själv, för de såg inte ut!

Och de värsta exemplet va väl förra året när ja fyllde år, jag fick en väldigt fin stekpanna, bara de, att när ja vände på den för att packa upp den så märker ja att de inte är något papper på baksidan, så han har bara tejpat, vilket gör att man ser hela botten. Så behövde inte ens packa upp den för att se va det va, och samma sak har hänt nästan varje gång! Och ja tror han då insåg att även om de funka för honom så kunde han för min skull ge de ett bättre försök

SÅ i år har vi ju adventskalender, och de va lite av en chock, för de va så fint inslagna, men snören och vissa låg i små fina askar och tom så hade han köpt siffror som han klistrat på! ( detta nog enbart för att han såg att ja hade gjort små siffror och satt på mina paket)
Jag är så tacksam att han la ner tid på detta, för lite av grejen med presenter är att man inte skall veta va det är och då underlättar de om de är fint inslagna!

Så säger bara en sak, ROS TILL MIN POJKE!!!! :)
som ja vet bara gjort detta för min skull och de är ja väldigt tacksam för, du är Världens bästa pojkvän! :)


Hans pake är de med röd lapp på sig, den lilla lådan i de högra nedre hörnet, den stora röda utan snöre och alla de med brunt papper! :)

KRAMAR

Iskallt!


Känns som om ja fastnat i istiden, de är seriöst - 16 grader ute! Vi pratar onormalt kallt, vi pratar kyla som hör hemma i fjällen där kylan skall vara! Säger bara ett ord , Deprimerande!

Vaknade av att hitta ett missat samtal på min mobil, posten ( en av de olika 100 postkedjorna som finns) kunde inte lämna mitt paket här i går för att mitt namn inte stod på brevlådan, alla andra namn står, så man kan ju anta att den de inte finns namn på tillhör mig, eller ringa mig då och inte sen när de kommit tillbaka till Oslo. För nu når ja ringde så kan de komma först i morgon, otroligt irriterande måste ja erkänna! Och ja som vill ha mitt paket!!!!

Och apropå paket så skall ja få paket i min kalender idag, men eftersom ja sov när ja min pojke gick i morse så får jag väl vänta på att han kommer hem, men men, va skall man göra, men kan väl inte bete sig som ett litet barn, även om de är de jag helst vill göra nu, springa in och slita upp mitt paket, ja Älskar paket :)

Hur har eran start på morgonen varit? hoppas att den varit mer positiv än mig :)
skall lägga ut lite bilder på min nya klubbdräkt ja fick igår, de är långt ifrån världens finaste färg, men de är bara något man får acceptera!!

KRAMAR

Pepparkaksbak

Då har ja bildbevis på årets ANDRA pepparkaksbak, det är nämligen så att ja och min pojke redan hunnit äta upp första omgången med pepparkakor, så de har fått bakas nya!


Första gången hade ja IKEA´s deg och den var väldigt god, inte så mycket pepparkakssmak och ganska hårda, men väldigt goda. Denna gången blev de remas egna deg och den var också god, men på ett helt annat sätt, mer pepparkaka av den :)

Så här kommer bildbevis på min överfulla pepparkaksburk som ja köpt på Kremerhuset ! MUMS


Om ni undrar va de är som sticker ut så är de bara massa pepparkaksfötter :)
Kramar

Mera korthållare


Då har ja lust att lägga ut lite bilder på ytterligare två olika varianter av korthållare, även dessa är gjorda med cernitlera, och då rosa fjärilar och silvriga stjärnor!

8 St stjärnor ( bild tagen med nya kameran)
8 st fjärilar ( kortet taget med nya kameran)
Närbild på en fjäril (kort taget med nya kameran)

The Expendables


I tisdags såg ja en film som ja egentligen inte trodde skulle va bra, men den kändes som ett måste :)

Alla actionhjältar i en och samma film kan ju inte va annat än underhållande dåligt :)

Titel: The Expendables

Prod år: 2010

Skådespelare: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts,Randy Couture, Steve Austin, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger
Handling: Ett gäng med legoknäktar får i uppdrag att mörda en diktator i Sydamerika

Omdöme: Det va väl inte en väldigt bra film, men den va underhållande på sitt sätt, jag såg den mest för att de va ett måste och de va ganska kul att se alla på samma ställa och att de dessutom driver en del med varandra. Men det är inget ja direkt rekommenderar.

Betyg: 2/6


1 December!

De har nu äntligen hunnit bli 1 december och detta betyder en massa saker
  • Finns en otroligt viktigt person i mitt liv som skall hyllas lite senare i ett inlägg
  • Det är nu inte alls många dagar kvar till jul
  • Man får paket i sin paketkalender
  • Man kan börja se på julkalendern
  • Massa massa mer!
Men om vi börjar med julkalendern, så är de min pojke som skall få idag, men jag sov när han gick, så han får öppna den senare :)
Men ja fick paket, trots att ja inte skulle få, ja fick nya spelet till kinect som ja önksat mig :) ZUMBA :)
Så detta längtar ja efter att få prova, de verkar så himla himla roligt :)
Men återkommer senare, nu skall ja vila nacken och huvudet lite
Kramar

RSS 2.0