Måndag

Måndagen är här och de känns inte bra måste ja erkänna, tänk att man tar sig igenom ca 52 måndagar på ett år, tänk att ja har tagit mig igenom ca 1196 måndagar i mitt liv, det är 3,2 ÅR med måndagar, det är helt sjukt och de får ju en att tänka till lite.

kanske man skall försöka se måndagen i ett nytt ljus? För som de är nu så har jag varit måndagsdeprimerad i 3,2 år, det låter ju inte som ett väldigt bra liv, eller va tycker ni?
så nytt tänkande nästa måndag, positivt tänkande nästa måndag :)

Men igår såg vi som sagt nya Robin Hood och de va faktiskt en av de bästa filmerna som jag sett på länge.

Filmen utspelar sig innan den kända versionen av Robin Hood sagan början, detta är alltså historien om hur Robin hood blev till.
och visst var de lite av en omställning att förvänta sig att allt skall vara på ett speciellt sätt och så visar de sig att de man trodde var sant, inte var de  :)

Men den va väldigt bra gjord, otroligt genomtänkt och den hade en blandning av allt de bästa: romantik, komedi och så klart en del krigshistoria. Men vi pratar inte Braveheart krig, utan en mycket mer behaglig krisgfilm, som gör att man upplever mer än bara blod och sorg.

I huvudrollen som själva Robin Hood har vi Russell Crowe ( Gladiator, master and commander)
i rollen som Marion loxley har vi Cate Blanchett ( The lord of the rings, Indiana jones and the kingdom of the crystal skull) sen ser vi även den svenske skådespelaren Max Von Sydow som Sir Walter Loxley och Mark Strong ( Kick-Ass, Sherlock Holmes) som boven i dramat.


Så om ni gillar filmer som Gladiator så är detta verkligen något som ja rekomenderar.





Kramar / Malin



Kommentarer
Postat av: Ånte On

Tänk positiv älskling. Du har ju ca 4784 måndagar på dig att göra detta till din favoritdag.

Bra film igår faktiskt. Inte ofta vi är överens...

Vad sägs om att du skriver om alla filmer vi sett, och sen betygsätter vi dem här. Föreslår tärningskast, nu när vi bor i Norge. Finns ju olika typer av tärningar, men tänkte 1-6 alltså...



Robin Hood:

"Extremt bra ljud, bilder och musik. Nästan genomgående bra skådespelare. Dock var handlingen och Robin Hoods karaktär lite av en besvikelse."

Betyg: 4-6

2010-10-11 @ 13:31:15
Postat av: Evelina

Haha, ni är la för goa (föreställ er göteborgsk dialekt)! Kram på er!

2010-10-11 @ 20:33:11
Postat av: Malin

ja, visst är vi söta! :)



jag anser att filmen var lätt sedd och till skillnad från dig så gillade jag själva handlingen om Robin Hood karaktären, men ger den samma betyg 4-6

2010-10-11 @ 23:03:44
URL: http://mymoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0