U15 Julavslutning

Då har ja lovat mina underbara tjejer som ja tränar i volleyboll att lägga upp lite bilder från våran julavslutning!
Vi började med att bara berätta hur kvällen skulle se ut och lät alla hälsa på alla..

ChokladStafett
Sen var de dags för den första övningen och de va att man skall lyckas äta choklad med kniv och gaffel och samtidigt ha på sig mössa, vantar och halsduk! Alla satt i en ring och så skall man slå en tärning, får man siffran 6 så skall man snabbt in i mitten, ta på sig kläderna och skynda sig att äta så mycket choklad man hinner innan nästa tjej får nr 6.


BollStafett
Andra övningen var att gå stafett samtidigt som man skulle hålla en volleyboll mellan benen och man skulle under nätet och runt en stol och tillbaka


Handduksvolleyboll
Detta är något vi gjort innan och som uppskattades mycket, så fick även vara med på julavslutningen och de är så klart handduksvolleyboll. Här är reglerna en studs och så tre gånger i laget precis som vanlig volleyboll nu spelar inte vi längre volley2000, vilket gör att vi inte har studs när vi tränar vanligt)

Mys och Pyssel
efter att vi gjort ytterligare en lek som ja inte har kort på eftersom jag var delaktig så blev de dags att äta lussebullar och pepparkakor samt skriva snälla saker om alla :)

Äpple i en burk med vatten
Sista lilla delen var att äta ett äpple i en burk med vatten, egentligen helt runt med de blev ganska svårt, så till slut så blev de två bett man skulle ta för att vinna



Så tackar alla för en super mysig kväll och hoppas ni får en super fin jul :)

KRAMAR!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0