Veckan går mot sitt slut


Nu sitter ja här i soffan och tror de eller ej, men ännu en vecka har gått förbi :)

Idag så har ja faktiskt varit väldigt duktig måste ja säga, tog en timma i badrummet i förmiddags och fick de rent och fint och fick slängt massa saker som inte skulle vara där!
Efter detta så blev ja galen på lampor och la ned ganska mycket tid och energi på att försöka hitta bra lampor och att se vart de skulle kunna va och kolla om man hade råd med dem, vilket är ett stort måste :)

Jan och Feb är inte jätte roliga när de kommer till räkningar och vi har ju valt att ta en semester mitt uppe i allt detta typsikt oss :) och sen så måste man ju ta ett beslut om man vill få de fint hemma som de är nu eller om man vill spara pengarna och göra de lite större byggprojekten som vi har pågång? De skall inte vara lätt att bestämma sig så de bästa är väl en slags balans, sparar 50 % av de man kan spara och lägg 50 % på att ha de bra under tiden och få de fint hemma, eller va tror ni om den iden?

Efter mitt lampjagande så tog ja en tur upp på vinden och städade som en idiot, ja sorterade, ja slängde, ja packade i lådor, ja gjorde de så sjukt fint där uppe att ja är riktigt riktigt stolt över mig själv, STOLT!!

Sen gick ja tillbaka lite till lamporna, skickade de till mamma, så får se va hon tycker om dem :)

Här kommer bilder på mig i fredags, hade på mig en sjukt söt paljett bolera som är fron Saint Tropez som ja fått av min mor :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0