09.01.2011 del 2


Söndagen var en väldigt givande dag måste ja säga :)

Jag fick målat klart nästan precis allt, så nu är pallen helt klar, har tom vilat i 2 dagar och resten är färdigt, de skall bara torka lite extra så att de inte blir märken i dem. Känner mig väldigt stolt över allt jag hunnit med, att äntligen ha tagit tag i något som man hela tiden gått och tänkt på, de är en underbar känsla!

Jag fick också pysslat ihop en liten låda att ha alla skoputsar sakerna i, och ja är väldigt stolt över resultatet

Är en gammal skolåda som ja slagit in i present papper och kanske att den blev lite väl flickig papper men de var de bästa ja hade hemma, de va hårt och jag tyckte att de passade bra och blev lite extra fint med den lilla skylten, En skomakares dröm :)

Jag och min pojke var också väldigt duktiga och gick ut och skottade hela gården och alla trapporna, de va lite fulare väder ute, blåste en del, men de va fortfarande väldigt skönt att få komma ut i luften!
När vi var klara med detta så packade vi ner julsakerna och bar ner dessa i källaren samtidigt som vi satte upp en termometer där också för att kunna hålla koll på temperaturen.
I samma veva gick vi också ned till våran närbutik för att köpa brunost som vi skulle ha till våra våfflor!

Min pojke gick och tränade och jag slappnade av och skypa med min mormor och när min pojke kom hem så var de dags för våfflor och film, Otrolig mysig kväll! :)

Så detta var redovisningen för gårdagen :)

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0