Lördag :)


Igår så blev de tjejsnak tills långt in på natten, helt underbart.. gotta love it :)

Idag har vi också haft en toppen toppen dag.. vaknade av att klockan ringde halv 10, gjorde oss klara och åt en lätt frukost, varför? Jo för att idag är de lördag och lördag är simdag..

Vi begav oss till simhallen med vår badmössa och idag var vi också tillräckligt rutinerade att med oss varsitt hänglås, man lär sig lite för varje gång.
Jag klarade 48 längder vilket motsvarar 1,2 kilometer, så är väldigt nöjd med min insatts och va skönt sliten när vi kom hem, innan detta så lekte vi så klart lite i vattnet också, spelade lite vattenvolleyboll, klarade 100 passningar :)

Väl hemma blev de tacos, anledningen till detta var att de igår inte blev tid för middag så våran fredagsmiddag flyttades till idag, och de smakade ljuvligt gott, precis som vanligt.
Vi kröp ned i soffan med täcke och kudde och såg på Ice Age 3 och var bara sekunder från att somna skall ja lova, de var så otroligt avslappnande och vi var som sagt helt slut efter träningen.

Tog efter detta en tur upp på vinden och damsög och sorterade lite bland allt rot där uppe, fick gjort de mesta förra helgen men va en del kvar, så vi fick lite ordning där och då känns lördagen toppen, tränat, ätit gott, städat och bara haft de super bra :)

Nu sitter ja i soffan och skriver i halvtid, de är nämligen Southampon-Manchester United idag och min pojkvän är helt galen för Southampton lyckades göra mål precis innan första halvleken var klar, så nu får vi hålla tummarna att de lyckas behålla ledningen :)

Återkommer senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0