:) Hej på er :)


Fick så klart inte tagit kort igår, får göra ett nytt försök någon annan dag :)


Idag har ja varit hemma, låg och drog mig länge i sängen vilket var helt underbart och efter detta så blev de frukost framför tv.. underbara Tv :) Såg She´s The Man, en komedi om en tjej som klär ut sig till kille för att få spela fotboll, är en väldigt underhållande film och passade perfekt denna morgonen, har sett den innan, men filmer kan ses om och om igen :)

Hunnit tvätta 2 maskiner också och städat köket samt håller på att byta lakan i sängen och planera mat för när mamma och hennes pojke kommer på besök.. Längtar!! :)
Hon skall ha med min Snowboard också, så får nog ta med den till pappa i påsk och åka lite.. åker väldigt lite skidor och sånt nu för tiden, men detta är något som ja kan ta med och leka med lite, kan nämligen inte åka så de blir de så mycket roligare..

Volleybollen går bra, vi spelar otroligt nu, så får hoppa de håller i sig, vi har seriekamp på onsdag och efter de så är de bara två seriekamper kvar och en ranking turnering, kommer vi 1 i serien så går vi automatiskt upp till div 2 och kommer vi 2 och 3 tror ja så kvalar vi och de hade ju varit kul för att få mer matcher, men hade också varit super att bara gå upp med en gång..
Vi ligger nu på 2 plats i serien av 18 lag med bara 4 poäng under ledaren och förmodligen så får vi lika många poäng i gruppen och sista rankingen vann dom se, så de är väldigt viktigt att se till att ta 1 plats i sista tuneringen och hoppas att de gör dåligt ifrån sig.. förra året va vi 1 poäng från att få kvala till div 2 så vi har kommit långt på ett år :)

Men nu har ja precis kommit ur duschen och skall göra mig klar tills de att min pojke kommer hem.. då blir de middag och så får ja se va vi skall hitta på.. :)

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0