Fredagen

Jag absolut älskar fredagar! :)

Igår så hade ja en otroligt bra dag, vaknade och var snäll mot pojkarna och fixade frukost åt dem, sen la jag mig i 2 timmar för att vila, efter de så låg ja och vilade ett bra tag i soffan och sen så tog ja mig själv i kragen och hämtade alla målar saker.

Och vad menar ja nu med målar saker? Jo, jag har många trämöbler som skall målas hemma, en pall, 4 vinställ och 3 små hyllor. Färg hade ja hemma och skyddspapper och allt sånt, så jag plockade ihop alla saker, va på vinden och i boden och va väldigt nöjd med mig själv när allt var klar!
Så ringde mormor och morfar för att dubbelkolla vilken färg de skulle vara bara för att få reda på att man måste ha grundfärg, JAHA tänkte ja och ringde min pojke som lovade att hämta de på vägen hem, men då fick ja ju vänta ytterligare någon timma!

När pojken kom hem så blev de att skotta en timma och de va otroligt skönt ute, inte alls speciellt kallt, ja skottade trapporna och snöfräs jobbet gav ja ifrån mig, däremot så skottade han balkongen sen till min stora glädje också!

Jag var också en duktig kock igår och lagade en väldigt god middag till oss, en rätt som vi exprementerade fram i hemkunskapen i 8 :) De är stekta kycklingbitar i ticka sås ( Inte ticka masala, utan vanlig ticka krydda) till detta har man kokt jasmin ris och en salsa består av följande ingredienser: småhackad gurka, gul- och röd paprika, gul lök och massa presssad citron över detta!
De sista tillbehöret är römmer eller gräddfil som de heter på svenska och de gör att rätten bara blir super god :)

Till detta så blev de Wallander nr 11 och också Coca-Cola till, igår va nämligen mys torsdag! Hihi!!

Och sen så satte vi oss i nästan 2 timmar för att gå igenom vilka spabehandlingar som vi skall ha på våran kommande semester och de fanns så himla mycket, ja är nu uppe i 8 timmar med behandlingar.. om de är för mycket eller för lite återstår att se, har ju aldrig varit på ren spa semester, så man då ju testa sig fram, vi får hoppas de blir bra!
Skall skicka in en bestilling på det i dag.. Längtar!!!

Slutligen så började ja då måla, fick målat min pall, de tre hyllorna och ett av vinställen och ja skall säga er att visntällen, de va INTE roligt alls, de har runda pinnar, så ja slet, men ja tror de blir väldigt väldigt fint när de är klart! Så idag så får ja grundmåla de sista tre vinställen och sen så på lördag så kan ja börja med att måla de vita och sen så får de torka i något dygn och efter de så kan ja måla de som är roligt, de fina små dekorationerna som skall målas dit., va de blir återstår att se :)
Men ja kommer lägga ut bildbevis, japp, de kommer ja :)

Nu skall de jobbas lite till och sen så när ja slutar idag så skall ja till ett köpsenter för att se om ja hittar ett par finskor till min pojkes årsfest samt strumpbyxor. Det är mycket bättre att bara få gjort de så fort som möjligt, så slipper man stressa de sista dagarna, smarta va?

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0