Dumma dumma El


Igår så blev de pizza, och den va precis lika god som ja kom ihåg den att vara, till detta så fick ja vitlöksdressing och Coca-Cola :)

Vi kunde inte riktigt bestämma oss va vi skulle se på, så de blev en klassiker, Gladiator, och jag måste erkänna att de kan vara en av världens bästa filmer, utan tvekan!

Blev också att ta fram de två små blåbärspajerna som blev över i tisdags ur frysen och sen till en underhållande familje film Nanny McPhee and the big bang så åt vi blåbärspaj med vaniljglass!

Med andra ord, Underbar lördagskväll :)

Idag så vaknade vi vid 9, och låg och drog oss i sängen ett tag, och har precis fått i oss lite frukost, Knäckebröd med brunost för min del, som vanligt :)
Tänkte skriva lite mer sen, skall ha ett uppehåll från datorn och gå och städa lite :)

Och sen så skall vi betala den dumma elräkningen som kom i fredags, måste säga att ja hatat de, speciellt när de kommer så myckte räkningar på en gång och de är precis va de gör varje början på året, förstår inte varför de måste starta nya år på detta sätt. Vi skall dessutom snart ut och resa, så hade behövt de lite extra pengarna som nu måste läggas på dumma dumma utgifter :(

KRAMAR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0