Happy Torsdag!


Så då var de torsdag, veckorna går läskigt fort skall ja lova er, men de är väl samma sak för alla er!

Har tagit en lång sovmorgon och vilat mig ordentligt, nu slappar ja framför Tv och har precis ätit lite havregrynsgröt till frukost, bra start på dagen.

Tänkte inte skriva så massa just nu, utan vänta med de tills senare, så istället för mitt babbel så lägger ja upp lite på på min nya lampa som hänger i hallen.. den är så fin och ja är super nöjd! :)

Malin och pojkes fina lampa!

Se de fina skenet i tacket :)
och de är här vi skall ha den nya hatthyllan och skobänk som min mormor skall snickra. Detta kommer bidra till att vi får massa extra plats eftersom den som är där nu är 20 cm djupare och 5 cm bredare, så de kommer bli massa mer plats där ute när detta är på plats.

Jag älskar vår hall och jag älskar den nya lampan och jag längtar så tills dess att vi skall måla den. som ni ser så är trappan röd och väggarna är inte riktigt vita. Målet är att måla de vitt och så kanske bygga om trappan lite samt att vi skall ha tyg på trappstegen :)

Kommentarer
Postat av: Mormor

Lampan är jättefin och vilket mysigt sken det blir av den med alla prismorsken i taket. Jag tror att morfar tar över och bygger hatthylla och skohylla, det blir proffsigare gjort. Det räcker med 3 st korgar annars ser det pressat ut och då förtar man det luftiga i hallen. Menar du tyg på trapporna sådant som grannarna lagt in, för det var fint och det skulle jag vilja ha i trappan till 2:a vån. Att måla är sådant där vårarbete när solen skiner men det är inte riktigt varmt för solstolen, eller vad tror du. Hej lilla bloggaren. Puss

2011-02-03 @ 13:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0