Så var de Söndag igen!


Söndagen är kommen och de va då väldigt tidigt måste ja säga, irriterande!!
I morgon börjar en ny vecka och eftersom vi hade så mycket förra veckan så måste ja erkänna att de inte lockar speciellt mycket! Men de är väl en rutin som man bara måste acceptera, 5 dagar jobb, 2 dagar ledigt och så håller de på år ut och år in och ibland så får man en extra dag eller ibland så blir de lite semester.

Och nu är de ju inte jätte långt tills ja skall ha 3 dagar semester och när de ligger intill en helg blir de ju 5 dagar jobb, 2 dagar ledigt, 2 dagar jobb och så 5 dagar ledigt, helt underbart måste ja erkänna :)

Men tillbaka till Söndagen, nu skall ja stoppa i mig lite frukost hade ja tänkt och så blir de nog lite pyssel, blev inte så mycket igår, eller rättare sagt, de blev inget, jag googlade istället söta djur och så hittade ja en julklapp till min lillasyster så de kändes bra!

Idag så kommer de fönsterplast hem till mig, något som min mormor köpt, den heter bubbels och ser ut som droppar i blått, grått och vitt. De skall sättas på fönstret i badrummet eftersom vi har insyn där, idag har vi persienner som är nere hela tiden och nu när vi får upp detta så blir de mycket ljusare! Vilket passar super bra med tanke på att båda lamporna nu gått sönder där inne och att värmen gått sönder så att de är iskallt. En elektriker skall komma i veckan och titta på de, kostar säkert skjortan men värme de måste man ha!
De dumma med plasten är bara att ja inte får se de förren nästa helg eftersom de är mörkt när ja åker på jobb och mörkt när ja kommer hem! Men nästa lördag, de blir spännande de!

Då blir de nog också den efterlängtade turen till IKEA och denna gången har ja bett min pojke att vara lite mer positiv så att ja slipper stressa, för oftast vet ja exakt va jag skall ha, men denna gången så är de lite mer en "hitta bra lösningar tur" och inte mer en lista på saker man skall ha, så de kan ta lite extra lång tid, tur att de har en restaurang som man kan sätta honom i :)

och när man pratar om restaurang så är de kanske så att vi skall ut och äta idag, vi får se, men jag hoppas de, de hade verkligen varit mysigt och ett bra sätt att avsluta en fredag på :)

Jag och min pojke!

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0